Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New Jersey Devilsin ykkösmaalivahti vailla rokotetta: ”En sulje ovea suuntaan tai toiseen”

MacKenzie Blackwood Devilsin maalilla.
AOP

New Jersey Devilsin maalivahti MacKenzie Blackwood on tullut julkisuuteen siitä, että hän ei ole vielä rokottautunut koronaa vastaan.

New Jersey Devilsin joukkueesta löytyy yksi niistä harvoista pelaajista NHL:ssä, joka ei ole vielä ottanut koronarokotetta. Tämä pelaaja on kanadalaismaalivahti MacKenzie Blackwood, joka sairasti koronan vuoden alussa.

Blackwood on ainoa Devilsin pelaaja, joka ei ole vielä ottanut rokotetta, mutta 24-vuotias huippumaalivahti pyörittelee mielessään edelleen mahdollisuuksia rokotteen ottamisesta.

– Minulla on muutama terveydellinen syy, joita tarvitsee pyöritellä. En halua kiirehtiä tämän asian kanssa. En sulje ovea suuntaan tai toiseen, kommentoi Blackwood ESPN:n haastattelussa.

NHL:ssä pelaajat menettävät palkkansa niiltä päiviltä, kun he eivät voi osallistua koronan takia organisaation peleihin tai harjoituksiin. Devilsin pelaajat tekevät Kanadan puolelle vajaat kymmenen reissua ja Kanadan puolelle yhdelläkään rokottamattomalla ei ole asiaa ilman karanteeneja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL