Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vladimir Tarasenko sittenkin jäämässä St Louis Bluesiin?

Vladimir Tarasenko on ollut yksi NHL:n parhaista maalintekijöistä.
AOP

St. Louis Bluesin tähtipelaaja Vladimir Tarasenko ei ole vielä treidattu vaikka hän jätti seuralleen siirtopyynnön aiemmin kesällä. NHL-joukkueiden harjoitusleirit ovat pikkuhiljaa käynnistymässä, joten näyttää siltä, että siirtoa ei välttämättä tapahdukaan.

Vladimir Tarasenkon tilanteessa ei ole tapahtunut muutoksia sen jälkeen, kun jätti siirtopyyntönsä aiemmin kesällä. Kun harjoitusleiri käynnistyy myöhemmin tässä kuussa, on oikealla laidalla viihtyvä 29-vuotias venäläinen, edelleen Bluesin pelaaja.

Hiljattain jääkiekkoaiheisessa podcastissa vieraana ollut Blues -valmentaja Craig Berube ilmoitti, ettei hän usko Tarasenkon siirtyvän lähiaikoina.

– Odotan, että Tarasenko tulee pelaamaan meille, ja aion kohdella häntä kuin mitä tahansa muuta pelaajaa, Berube sanoi.

Hän lisäsi, että seura käsittelee hänen siirtopyynnön sisäisesti ja että he keskittyvät siihen, mitä he voivat hallita sen sijaan, mitä he eivät voi.

Berube on peilannut näkemystään markkinoiden tämän hetkiseen tilanteeseen. Kovinkaan monella joukkueella ei ole varaa 7,5 miljoonan dollarilla operoivan Tarasenkon hankintaan. Varsinkaan, kun Tarasenko on viime vuosina kärsinyt lukuisista olkapääongelmista. Tarasenko on urallaan pelannut viisi yli 30 maalin kautta, mutta viimeisillä kahdella kaudella on tehokkuus ollut vähäisempää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL