Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Justus Annunen ja Sampo Ranta ovat mukana Coloradon Avalanchen juniorileirillä

Sampo Ranta U20 maajoukkueessa.
AOP

Colorado Avalanche on aloittanut muiden NHL-joukkueiden tavoin nuorten lupaavien pelaajien leirit ennen varsinaisten NHL:n harjoitusleirien alkua. 

Oulun Kärppiä Suomessa viime kaudella edustanut Justus Annunen ja yliopistokiekkoa pelannut Sampo Ranta ovat mukana monen muun lupaavan Colorado Avalanchen varauksen kanssa joukkueen lupaavien pelaajien leirillä. Ranta iski viime kaudella Minnesotan yliopistossa 31 peliin 31 pistettä ja loppukaudella AHL:ssä seitsemän pistettä 14 otteluun Colorado Eaglesin paidassa.

Suomalaisten lisäksi leirillä on mukana jo NHL-debyytit tehneet Alex Newhook ja puolustajalupaus Bowen Byram.

Kärkivarauksissa mukana on myös Ottawa Senatorsista aikoinaan Matt Duchene kaupassa siirtynyt Shane Bowers ja Avalanchen toissa vuoden ykköskierroksen puolustajavaraus Justin Barron, joka pelasi viime kaudella vielä junioreissa sekä seitsemän peliä AHL:ää Eaglesin riveissä.

Avalanchen lupaavat pelaajat pelaavat Arizonassa, Scottsdalen kaupungissa turnauksen ensi viikonloppuna. Joukkue kohtaa Los Angeles Kingsin, San Jose Sharksin ja Anaheim Ducksin lupaavien pelaajien joukkueet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL