Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicansilla kova luotto päävalmentajaansa – sorvasivat pitkän jatkosopimuksen

Tommi Niemelälle pitkä jatkosopimus
AOP

Jääkiekon Liigaseura Pelicans tiedotti nettisivuillaan tehneensä uuden sopimuksen päävalmentaja Tommi Niemelän kanssa. Uusi sopimus sitoo Niemelän Lahden Pelicansiin ainakin kauden 2023-24 loppuun ja sisältää option kaudesta 2024-25.

Pitkä sopimus on luottamuksen osoitus päävalmentajaa kohtaan ja sen myötä Niemelä saa ainakin hetkeksi työrauhan seuran peräsimessä:

– Aloitettu matka on vielä täysin kesken ja yhdessä koettiin, että haluamme tätä jatkaa sekä nähdä, mihin se johtaa. Kaikki ihmiset tässä yhteisössä ajattelevat samaa ja uskomme, että Pelicansilla on hienot ajat edessä, Niemelä kertoo seuran tiedotteessa.

Viime kausi oli 38-vuotiaan valmentajan ensimmäinen miesten pääsarjatasolla. Kausi oli lopulta erittäin onnistunut, sillä vaikeista lähtökohdista ponnistanut Pelicans ylsi runkosarjan kuudennelle tilalle ja haastoi pudotuspeleissä tosissaan TPS:n pääsystä välieriin. Tappio tuli kuitenkin niukasti otteluvoitoin 3-2.

Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen ja hallituksen puheenjohtaja Tommi Kurkaa pitävät Niemelän johtamistyylistä ja uskovat sen kantavan hedelmää:

– Niemelän nykyaikainen toimintatapa ja lähestyminen paitsi valmentajuuteen myös yhteisön kehittämiseen olivat avainasemassa, miksi halusimme hyvissä ajoin kiinnittää hänet pitkäksi aikaa osaksi Pelicansia, urheilujohtaja Laukkanen kommentoi.

– Organisaation yhteinen tahtotila oli kiinnittää Niemelä pitkällä jatkosopimuksella. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäjänteisesti kestävän menestyksen elementit ja toimintakulttuuri Lahti-kiekkoon, eikä Niemelää parempaa päävalmentajaa tähän prosessiin ole, puheenjohtaja Kurkaa täydentää.

Pelicans joutuu todelliseen testiin heti liigakautensa avauksessa tulevana lauantaina, kun vieraaksi astelee Helsingin IFK.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga