Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Antti Pihlström siirtyy HPK:hon

Antti Pihlström Jokereissa.
AOP

Liiga-seura Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjälegenda Antti Pihlströmin kanssa. Maailmanmestaruuden voittanut laitahyökkääjä siirtyy Hämeenlinnaan Helsingin Jokereista, jossa hyökkääjä kiekkoili neljän edellisen kauden ajan.

Lisäksi HPK teki puolustaja Petteri Nurmen kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Jokereiden neloskentässä viime kaudet viilettänyt 36-vuotias Pihlström on arvokas lisä HPK:n kokoonpanoon, sillä kokemusta löytyy hurja määrä maailman kovimmista kiekkoliigoista.

– Antti on luisteluvoimainen ja taklausvoimainen laituri, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja tasapainottaa nyt meidän suunnitelmaamme peluuttamisesta. Keskustelimme ja meille aukeni, että Antilla on kova motivaatio näyttää, että hän pystyy pelaamaan myös erilaista roolia kuin parilla viime kaudella, jolloin hänen roolinsa rajoittui puolustavan hyökkääjän rooliin. Antti on monipuolinen pelaaja, jollaista meidän kokonaisuutemme tarvitsi ja hän antaa meille lisää mahdollisuuksia, kommentoi urheilujohtaja Mika Toivola seuran nettisivuilla.

HPK:n valmistavien otteluiden vakiokokoonpanoon kuulunut 19-vuotias Nurmi siirtyi kaudelle 2020–21 HPK:n u20-joukkueeseen Espoon Bluesista. Nurmi on pelaamassaan seitsemässä harjoitusottelussa tehnyt maalin ja napannut yhden syöttöpisteen.

– Petteri on ottanut ison askeleen eteenpäin ja osoittanut, että osoittanut olevansa valmis pelaamaan Liiga-tasolla. Ollaan tyytyväisiä, että kehitys on ollut positiivinen ja pitkässä juoksussa hän on iso pala HPK:n tulevaisuutta, kehui Toivola

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga