Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Niclas Lucenius avasi maalihanat uudessa seurassaan

Niclas Lucenius nähtiin viime kaudella Sportissa
AOP

Skasan DEL-liigassa pelaava Krefeld Pinguine julkaisi viime viikolla kotisivuillaan tiedon tryout-sopimuksesta suosikkikiekkoilija Niclas Luceniuksen kanssa. Tiedotteessa kerrottiin Luceniuksen tulevan vahvistamaan joukkuetta jo viikonloppuna startanneen tiiviin harjoitusotteluputken aikana.

Lucenius nähtiinkin joukkueen kokoonpanossa heti lauantaina 21. elokuuta ottelussa Sveitsin pääsarjajoukkue Luganoa vastaan. Lucenius aloitti ottelun nelosketjussa, eikä kirjauttanut tilastomerkintöjä. Krefeld hävisi ottelun numeroin 5-2.

Tänään Krefeld kohtasi myöhäisillan ottelussa niin ikään sveitsiläisen Biel-Biennen. Nyt suomalaishyökkääjä oli nostettu jo kolmosketjuun ja hän kiitti luottamuksesta välittömästi. Lucenius syötti joukkueensa 1-1 tasoitusmaalin ensimmäisessä erässä ja toi joukkueensa uudelleen tasoihin lukemiin 3-3 kolmannen erän alussa. Krefeld kuitenkin taipui juuri päättyneessä ottelussa numeroin 7-5.

Luceniuksen ja Krefeldin seuraava ottelu on keskiviikkona Genève-Servetteä vastaan.

Viime kaudella taitavana kiekonkäsittelijänä tunnettu hyökkääjä pelasi Vaasan Sportissa 50 ottelua tehoin 9+14=23. Lucenius on edustanut Liigassa myös Tapparaa, TPS:ää sekä HPK:ta tehtaillen 428 runkosarjan ottelussa yhteensä pisteet 86+147=233. 32-vuotias konkari on kiekkoillut kotimaisen Liigan lisäksi KHL:ssä, Saksassa sekä Slovakiassa.

Luceniuksen uuden seuran tiedotteen voit lukea täältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat