Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä maalivahdit odottavat vielä uutta NHL-sopimusta vapailla markkinoilla

Curtis McElhinney voitti kaksi perättäistä Stanley Cupia.
AOP

NHL:n vapaat markkinat käynnistyivät keskiviikkona ja NHL:ssä on tämän jälkeen nähty paljon erilaisia sopimuksia sekä kauppoja. Vielä markkinat eivät kuitenkaan ole joukkueiden osalta tyhjät vaan tarjolla on hyviä pelaajia ilman sopimuksia ensi kaudesta.

Kiekkofani.com kertaa tässä kirjoituksessa ketkä maalivahdit ovat vielä ilman sopimusta tulevasta kaudesta ja etsivät mahdollisesti hyvää organisaatiota, jossa on auki kakkosmaalivahdin paikka.

Ensimmäinen nimi listalla on kaksi Stanley Cupia Tampa Bay Lightningin kakkosmaalivahtina voittanut Curtin McElhinney. 38-vuotias veteraani on pelannut NHL:ssä pitkän uran ja tienannut vaivaiset yhdeksän miljoonaa dollaria. Aikoinaan Calgary Flamesin kuudennen kierroksen varaus kesän 2002 NHL:n varaustilaisuudesta on edustanut urallaan kahdeksaa eri NHL-organisaatiota ja pelannut runkosarjassa 249 ottelua. Parhaalla kaudella 2018-19 Carolina Hurricanesin riveissä kanadalainen torjui 20 voittoa ja johdatti joukkueen pudotuspeleihin,

Toinen mielenkiintoinen nimi on viime kausina melkoiseen luisuun joutunut Devan Dubnyk. Dubnyk nousi 2010-luvun puolivälissä NHL:n parhaimpien maalivahtien joukkoon Minnesota Wildin riveissä, mutta isokokoisen maalivahdin otteet alkoivat pikku hiljaa lipsua ja hänet kaupattiin San Jose Sharksin riveihin, josta matka jatkui Colorado Avalancheen. 35-vuotias kanadalainen aloitti NHL-uransa Edmonton Oilersin riveissä, mutta nousi Arizona Coyotesissa maalivahtina uudelle tasolle. Dubnyk torjui urallaan Wildin neljä kertaa pudotuspeleihin.

Kolmas mielenkiintoinen nimi on hanskaa oikeassa kädessä pitävän Louis Dominguen tulevaisuus. 29-vuotias kanadalainen on viime kausina pelannut Tampa Bay Lightningin, Vancouver Canucksin, New Jersey Devilsin ja Calgary Flamesin riveissä, mutta kolmen edellisen kauden aikana pelejä on kertynyt vain 44 kappaletta. Domingue on tienannut urallaan lähes kuusi miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL