Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolina Hurricanesin keskikaistalle lisää syvyyttä

Derek Stepan pelasi yhden kauden ajan Ottawassa.
AOP

Carolina Hurricanes on tehnyt uusia pelaajasopimuksia, joista merkittävin on yhdysvaltalaisen keskushyökkääjä Derek Stepanin vuoden mittainen sopimus. Tämän lisäksi joukkue on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Stefan Noesenin kanssa.

31-vuotias oikealta laukova keskushyökkääjä Stepan tienaa ensi kaudesta 1,35 miljoonaa dollaria ja tuo tarvittavaa voimaa Hurricanesin kahteen alakenttään.

New York Rangersin kakkoskierroksen varaus kesän 2008 NHL:n varaustilaisuudesta on uransa aikana Rangersin lisäksi edustanut Arizona Coyotesia ja Ottawa Senatorsia. 11 kauden aikana NHL:ssä Stepan on pelannut 759 ottelua ja iskenyt näissä 485 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Rangersin riveissä Stepan iski 57 tehopistettä ja on ylittänyt 50 pisteen rajapyykin NHL-urallaan kuusi kertaa.

Viime kausi Senatorsin riveissä oli Stepanille vaikea, sillä 20 otteluun hyökkääjä teki ainoastaan kuusi tehopistettä. Kolmella Coyotesissa vietetyllä kaudella Minneapoliksesta kotoisin oleva hyökkääjä pelasi 224 ottelua ja teki näissä 119 tehopistettä.

Stepan on lähtökohtaisesti Hurricanesin nelossentteri Jordan Staalin, Sebastian Ahon ja Vincent Trocheckin takana.

Hurricanes tiedotti tehneensä myös sopimuksen Planosta, Dallasin läheltä kotoisin olevan laitahyökkääjä Noesenin kanssa. Noesen on Senatorsin ykköskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta, mutta hyökkääjän ura ei oikein saanut tuulta alleen. Kahdeksan NHL:ssä vietetyn kauden aikana hyökkääjälle on kertynyt 205 ottelua ja näissä on syntynyt 54 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL