Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mitä tekee Patrik Laine? – pöydällä 7,5 miljoonan dollarin tarjous

Patrik Laine tarvitsee sopimuksen.
AOP

Columbus Blue Jackets ja hyökkääjä Patrik Laine ovat mielenkiintoisessa tilanteessa tämän kesän osalta. Laine on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti ja kaikki neuvotteluoikeudet ovat Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisen käsissä.

Laineelle on oletettavasti tehty rajoitetun vapaan agentin perustarjous, joka tarkoittaa sitä, että heinäkuun 28. päivän jälkeen Laineen oikeudet säilyvät Blue Jacketsilla kunnes sopimus on allekirjoitettu. Laineen kohdalla perustarjous on yksi vuosi ja 7,5 miljoonan dollarin palkka pohjautuen täysin siihen, mikä suomalaishyökkääjän edellisen sopimuksen viimeisen kauden palkka oli.

Kekäläinen voi toki tarjota hyökkääjälleen esimerkiksi kahden vuoden sopimusta, jossa palkka on kuusi miljoonaa dollaria kaudesta, mutta on eri asia haluaako Laine allekirjoittaa nimensä tällaiseen sopimukseen.

Koska Laineen viimeiset kaksi kautta ovat olleet äärimmäisen vaikeita, niin Kekäläisellä on hyökkääjänsä kanssa todella kinkkiset paikat. Kekäläinen haluaisi varmasti lisänäyttöjä potentiaaliselta 40 maalin hyökkääjältä ja Laine haluaisi varmasti ison sopimuksen, jotta tulevaisuus olisi jälleen turvattu.

Kekäläisellä riittää tämän lisäksi paljon pohdittavaa joukkueensa rakennuksen suhteen. Puolustajatähti Seth Jones on ilmoittanut, että hän ei ole tekemässä ensi kesänä jatkosopimusta joukkueen kanssa. Samalla yhdysvaltalaisen ympärillä liikkuu huhut, että ainoat joukkueet joihin hän suostuu tekemään jatkosopimuksen ovat Chicago Blackhawks ja Dallas Stars.

Blackhawksissa pelaa hänen veljensä Caleb ja sekä Calebilla, Sethillä ja Blackhawks tähdillä Patrick Kanella ja Jonathan Toewsilla on sama agentti, joka saattaa helpottaa tilannetta.

Stars olisi looginen vaihtoehto sijainnin suhteen, sillä Jones on kotoisin Arlingtonista, joka on Dallasin metropolialueella sijaitseva kaupunki.

Kummassakin joukkueessa on samat ongelmat Jonesin hankkimisen suhteen ja se on vaihtoarvon löytyminen. Blue Jackets ei ilmaiseksi Jonesista luovu ja kummallakaan joukkueella ei ole välttämättä niitä palasia joilla Jones olisi hankittavissa joukkueeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL