Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rantanen jälleen ilmiliekeissä – kauden 30:s täysosuma kaatoi LA Kingsin

Coloradon Mikko Rantanen maalinteossa LA Kingsia vastaan.
AOP

Colorado Avalanche kaatoi Los Angeles Kingsin 3-2 loppulukemin. Mikko Rantanen oli jälleen maalinteossa, vaikka ketjukaveri Nathan MacKinnon oli sivussa loukkaantumisen takia.

Ensimmäistä maalia ei tarvinnut odottaa kuin kaksi minuuttia, kun Brendan Lemieux vei LA:n 1-0 johtoasemaan. Coloradon maalivahti Philipp Grubauer torjui siniviivalaukauksen, mutta reboundia saksalaismaalivahti ei enää pystynyt torjumaan.

Ajassa 5:49 Colorado tasoitti ottelun – maalintekijänä koko kansan suosikki, Mikko Rantanen. Rantasen kauden 30:s täysosuma tuli ylivoimalla, komealla b-pisteen laukauksella. Tällä kaudella suomalaistähti on paukuttanut peräti 9 ylivoimamaalia.

Toisen erän maaleista vastasi Colorado. Ajassa 22:56 Tyson Jost vei joukkueensa 2-1 johtoasemaan. Ottelun puolivälissä Cale Makar viimeisteli 3-1 johtoaseman, josta lähdettiin toiselle erätauolle.

Kolmannen erän loppupuolella LA nousi vielä maalin päähän, kun ottelua oli jäljellä enää reilu kaksi minuuttia – maalintekijänä Gabriel Vilardi. Osuma ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti, vaan Colorado piti 3-2 johtoasemansa loppuun asti.

Coloradon kapteeni, ja Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnon oli ottelusta sivussa loukkaantumisen takia. Ottelun muut suomalaiset Joonas Donskoi (Colorado Avalanche) sekä Olli Määttä (LA Kings) jäivät ilman tehopisteitä.

Rantanen on maalipörssin kolmantena, ja pistepörssissä 9:llä sijalla

Kauden 49:ssä ottelussa Rantanen on latonut hurjat tehopisteet, 30 maalia ja 30 syöttöpistettä (60). Rantanen on Coloradon toiseksi paras pistemies, heti MacKinnonin jälkeen – joukkueen kapteeni on takonut tehopisteet 20+45=65.

Maalipörssissä edellä ovat ainoastaan Toronton Auston Matthews (40 maalia), sekä Oilersin kapteeni Connor McDavid (31). McDavid johtaa suvereenisti NHL:n pistepörssiä, uskomattomalla 96 tehopisteellä vain 52:ssa ottelussa.

Rantanen johtaa suomalaisten välistä pistepörssiä. Toisena on Carolina Hurricanesin Sebastian Aho (24+33=57), ja kolmantena Florida Panthersin Aleksander Barkov (26+30=56). Kauden yksi suurimmista onnistujista on Dallas Starsin Roope Hintz, joka on tehnyt upeat 15 maalia ja 28 syöttöpistettä 41:n pelatun ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL