Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado jatkoon! – Mikko Rantaselta superesitys

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen nosti joukkueensa voittoon.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen läntisen konferenssin jatkoon edennyt joukkue on nyt selvillä, kun vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche raivasi tiensä jatkoon. Avalanche lähti altavastaajana ottelusarjaan Winnipeg Jetsiä vastaan, mutta selvitti tiensä jatkoon viidessä ottelussa. Viidennessä ottelussa joukkueen kärkihyökkääjät nostivat isosti päätään.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on selvittänyt tiensä ensimmäisenä läntisen konferenssin joukkueen toiselle pudotuspelikierrokselle. Avalanche kaatoi viidennessä ensimmäisen kierroksen ottelussa Rick Bownessin valmentaman Winnipeg Jetsin tylyin lukemin 6-3 ja selvitti sarjan viidessä ottelussa voitoin 4-1.

Avalanche kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella joko läntisen konferenssin runkosarjassa voittaneen Dallas Starsin tai hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin. Selvää Avalanchen osalta on se, että vastus ei ainakaan heikkene jatkossa.

Avalanchen ykköstähti viidennessä ottelussa oli suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen, joka iski otteluun tehot 2+1 ja keräsi tehosaldoon lukeman +4. Rantanen laukoi joukkueen 4-3- ja 5-3 -maalit kolmannen erän ensimmäisellä kympillä.

Ykköskentän kanadalaissentteri Nathan MacKinnon keräsi kaksi syöttöpistettä ja teholukeman +3. Artturi Lehkonen teki ottelussa maalin ja venytti maaliputken pudotuspeleissä jo viiteen otteluun. Venäläismaalivahti Alexandar Georgiev koppasi kamppailussa 34 kiekkoa.

Jetsin maalit ottelussa menivät Josh Morrisseyn, Tyler Toffolin ja Kyle Connorin nimiin. Heikot pudotuspelit Jetsin maalilla torjunut Connor Hellebuyck torjui kamppailussa yhteensä 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL