Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättisopimus NHL:ssä! – Taitavalle hyökkääjälle ansaittu jatkosopimus

Nashville Predatorsin yhdysvaltalaishyökkääjä Tommy Novak jatkosopimukseen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Nashville Predators on kiinnittänyt vakuuttavaa jälkeä tehneen yhdysvaltalaisen jatkosopimukseen. Hyökkääjä pyöri erilaisissa siirtohuhuissa, mutta Predatorsin seurajohto halusi selkeästi kiinnittää pelaajansa myös tulevaisuuden osalta osaksi organisaatiota.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators on yksi tämän hetken kuumimmista seuroista NHL:ssä. Predators on noussut kuin huomaamatta kiinni paikkaan pudotuspeleissä ja se vaikeuttaa GM Barry Trotzin työtä siirtojen takarajalla.

Predators on uudelleenrakennustilassa, jossa viime keväänä GM:n paikan ottanut Trotz yrittää luoda seuran pelillistä identiteettiä uudelleen. Tämä siirtojen takaraja on tulevaisuudenkin kannalta tärkeä Predatorsille, jotta varausvuoroja on kaavittavissa kykyjenetsijöiden käyttöön NHL:n varaustilaisuuksiin.

Yksi potentiaalinen kauppatavara oli yhdysvaltalaishyökkääjä Tommy Novak, joka löi viime kaudella läpi NHL:ssä. Trotz ei kuitenkaan Novakia lähtenyt kauppaamaan vaan teki luotettavalle hyökkääjälle kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen arvo on kokonaisuudessaan 10,5 miljoonaa dollaria, eli yhdysvaltalainen tienaa kaudesta 3,5 miljoonaa.

St. Paulin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva keskushyökkääjä on Predatorsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. 185 senttiä pitkä ja reilut 80 kiloa painava vasemmalta laukova hyökkääjä teki NHL-debyytin kaudella 2021-22 pelaten Predatorsissa 27 ottelua ja tehden yhden maalin.

Viime kaudella 28 vuotta keväällä täyttävä Novak murtautui täysin Predatorsin miehistöön ja iski 51 otteluun 17 maalia sekä yhteensä 43 tehopistettä. Tällä kaudella on syntynyt toistaiseksi 12 maalia 51 otteluun.

Tällä kaudella hyökkääjä tienaa vain 800 tuhatta dollaria palkkaa. Koko NHL-uralla hyökkääjä on tienannut tähän mennessä reilun miljoonan, joten palkankorotus tulee hyvään hetkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL