Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomattomalle putkelle NHL:ssä jatkoa!

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen iskee maalin Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyckille.
AOP

NHL:n yksi tämän kauden kovimmista joukkueista on ollut Winnipeg Jets. Jets näytti lauantaina syyn miksi joukkue pelaa voittavaa jääkiekkoa, kun Jets vieraili Kanadan pääkaupungissa Ottawa Senatorsin vieraana. Jets nappasi komean vierasvoiton tiukan taistelun jälkeen ja venytti uskomatonta putkeaan.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets otti kauden 30. voiton NHL:ssä. Jets kaatoi jatkoajalle venyneessä ottelussa Jacques Martinin valmentaman Ottawa Senatorsin 2-1 -lukemin. Voitto oli kanadalaisjoukkueelle jo kymmenes edelliseen 11 otteluun. Samalla ottelu oli 14. putkeen, jossa joukkue päästää kaksi maalia tai vähemmän.

Jets karkasi ottelussa 1-0 -johtoon, kun organisaatiossa pitkään palvellut Mason Appleton iski vieraat johtoon toisessa erässä. Senators nousi ottelussa tasoihin kolmannen erän alussa, kun Parker Kelly vei Connor Hellebuyckilta nollapelin.

Ottelun ratkaisijaksi nousi jatkoajalla tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers. Ehlers harhautti Senatorsin tähtipuolustaja Jakob Chychrunin ja sivalsi pelivälineen rystyltä ohi Joonas Korpisalon. Suomalaismaalivahdille kertyi ottelussa 27 torjuntaa. Hellebuyck koppasi kiekon vieraiden maalilla 34 kiekkoa.

Jets johtaa NHL:n läntistä konferenssia yhdessä Vancouver Canucksin kanssa. Kummallakin on kasassa 30 voittoa ja 64 pistettä. Jetsin takana Keskisessä divisioonassa on Colorado Avalanche pisteen perässä, mutta kolme ottelua enemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL