Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton putki NHL:ssä sai jatkoa – ”Sitä on järjetöntä ajatella…”

Colorado Avalanchen Logan O'Connor ja Los Angeles Kingsin Alex Laferriere.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Viimeisenä käynnistyneessä ottelussa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche kohtasi kotiyleisönsä edessä hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin. Ottelusta odotettiin tiukkaa vääntöä ja se myös toteutui, sillä kumpikin joukkue puolusti todella tiukasti.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi jälleen voiton NHL:ssä. Avalanche kaatoi kovassa ottelussa hallitsevan Stanley Cup -mestarin Vegas Golden Knightsin kotiyleisönsä edessä. Avalanche oli Bruce Cassidyn valmentamaa Golden Knightsia vahvempi tylysti 3-0 -lukemin.

Avalanche onnistui ottelussa maalinteossa jokaisessa erässä. Kahdessa ensimmäisessä erässä maalinteossa onnistui venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin. Nichushkin iski kaksi ylivoimamaalia, joka nosti hyökkääjän koko kauden maalisaldon 22 osumaan. Kolmannessa erässä joukkueen ainoasta maalista vastasi voimahyökkääjä Logan O’Connor.

Mikko Rantanen syötti Nichushkinin iskemät maalit ja Nathan MacKinnon sai syöttöpisteen jälkimmäiseen osumaan. Kanadalaissentterin kotiotteluiden pisteputki jatkui kauden alusta jo 23 ottelun mittaiseksi. Ykköstähdeksi ottelussa valittu venäläismaalivahti Alexandar Georgiev torjui 25 kertaa kauden toisen ja uran 15. nollapelin eteen.

Maalinteossa tällä kaudella seitsemännen kerran onnistunut O’Connor kehui joukkueen supertähden huimaa virettä.

– Sitä on järjetöntä ajatella, enkä vieläkään käsitä miksi MacKinnon ei saa enempää arvostusta siitä miten hän pelaa. Hän pelaa jokaisena iltana sarjan parhaita pelaajia vastaan ja kaikki haluavat pysäyttää hänet. Hän pelaa aivan erilaisella nopeudella kuin muut. Pisteputki on täysin käsittämätön.

Golden Knightsin maalilla Jiri Patera pelasi vahvan ottelun torjuen 32 laukausta, mutta palkinto jäi saamatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL