Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllätysjoukkueen hurja meno sai jatkoa! – Tähtihyökkääjä naulasi hienot tehot

Vancouver Canucksin Brock Boeser teki jälleen hattutempun.
AOP

NHL:ssä hurjassa lyönnissä tällä kaudella ollut kanadalaisseura Vancouver Canucks jatkaa vahvassa iskussa. Canucks nappasi todella merkittävän kotivoiton kestomenestyjä Tampa Bay Lightningista. Ottelussa Canucks oli vahvempi jokaisella osa-alueella ja ansaitsi voittonsa.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks on ollut yksi alkukauden suurimmista yllätyksistä. Canucks nappasi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa jo kauden 19. voittonsa. Canucks taistelee Los Angeles Kingsin ja Vegas Golden Knightsin kanssa NHL:n Tyynenmeren divisioonan kärkisijoista.

Canucks kaatoi kotiyleisönsä edessä Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin 4-1 -lukemin. Lightning on voittanut tällä kaudella vain 13 ottelua 30 otteluun ja menettänyt pisteet yhteensä 12 kertaa.

Vierasjoukkue tuli otteluun terävästi, kun Brayden Point vei Lightningin johtoon heti ottelun toisella minuutilla. Ensimmäisessä erässä Canucks nousi tasoihin Andrei Kuzmenkon osalta.

Tämän jälkeen ottelussa maaliverkkoa heilutti vain Canucksin maalitykki Brock Boeser. Boeser iski hattutempun ja nosti koko kauden maalisaldonsa 21. osumaan. Boeser ohitti kahdesti toisessa erässä Andrei Vasilevskiyn ja niittasi tyhjiin kolmannessa erässä loppulukemat.

Quinn Hughes oli pelipäällä Boeserin tavoin. Hughes syötti ottelussa kolme maalia. Yhdysvaltalaispuolustaja on antanut tällä kaudella jo yhteensä 30 syöttöpistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL