Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki hyytyi kotonaan – ”Murskavoitto…”

Los Angeles Kings juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin kahden ottelun kierros keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Kanadassa pelattiin kierroksen molemmat ottelut. Yön ensimmäisessä ottelussa Toronto Maple Leafs isännöi Los Angeles Kingsiä. Kumpikin joukkue on aloittanut kautensa vahvasti, mutta tällä kertaa pisteet lähtivät Yhdysvaltain länsirannikolle.  

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings nappasi maukkaan vierasvoiton Toronto Maple Leafsista. Kings juhli kauden viidettä voittoaan kaatamalla Sheldon Keefen valmentaman Maple Leafsin murskalukemin 4-1.

Ottelun avauserässä Kings otti hallinnan itselleen iskemällä kaksi maalia. Toisessa erässä vieraat karkasivat kolmen maalin johtoon. Päätöserän puolivälissä kotijoukkue nousi otteluun mukaan ylivoimamaalilla, mutta nelisen minuuttia myöhemmin vieraat naulasivat ottelun lopullisen ratkaisun.

Kingsin ykköstähti ottelussa oli 0+2 tehot kerännyt Quinton Byfield. Vieraiden maaleista vastasivat Arthur Kaliyev, Adrian Kempe, Phillip Danault sekä uransa ensimmäisen NHL-maalin tehnyt puolustaja Andreas Englund. Cam Talbot torjui erinomaisesti Kingsin maalilla nappaamalla yhteensä 29 torjuntaa.

Maple Leafsilta kiekon kokeneen kanadalaismaalivahdin taakse sai ainoastaan kapteeni John Tavares. Tavares naulasi kolmannessa erässä ylivoimalla kavennuksen. Osuma oli kanadalaishyökkääjän kauden viides. Syöttöpisteet maaliin merkittiin Mitch Marnerille ja William Nylanderille, jonka alkukausi on ollut erinomainen.

Vahvaa alkukautta Maple Leafsin maalilla pelaava Joseph Woll torjui ottelussa 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL