Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Hurjaa draamaa! – Hallitseva Stanley Cup -mestari näytti kovuutta

Shea Theodore hääri Vegasin voiton pääarkkitehtinä.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights jatkaa historian tekemistä NHL:n runkosarjassa. Golden Knights on aloittanut hallitsevana mestarina runkosarjan paremmin kuin kukaan muu aiemmin. Golden Knights venytti hienolla kotivoitolla Philadelphia Flyersista voittoputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi kauden alusta.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights näytti miksi joukkue on hallitseva Stanley Cup -mestari. Golden Knights nousi kolmannessa erässä hienoon kotivoittoon Philadelphia Flyersista. Golden Knights kaatoi John Tortorellan valmentaman Flyersin lopulta 3-2 -lukemin aivan varsinaisen peliajan lopulla syntyneellä osumalla.

Golden Knights on voittanut kaikki seitsemän otteluaan runkosarjan alusta. NHL:n toiseksi nuorin organisaatio on nyt täysin omilla luvuillaan mitä tulee voittoputkiin hallitsevien mestarien osalta. Aiempi ennätys oli 1980-luvun Edmonton Oilersilla, joka voitti viisi peliä runkosarjan alusta hallitsevana mestarina ennen ensimmäistä tappiota.

Flyersia vastaan Golden Knights siirtyi avauserässä johtoon, kun Ivan Barbashev iski lähietäisyydeltä kauden toisen maalinsa. Vierasjoukkue karkasi kuitenkin toiseen erään johdossa, kun ensin Noah Cates tasoitti pelin ja perään Cam Atkinson sivakoi pelivälineen ohi ottelussa 26 kertaa torjuneen Logan Thompsonin erän lopulla.

Kaksi ensimmäistä erää Flyers oli vahvempi joukkue, mutta kolmannessa erässä Golden Knights painoi kaasun pohjaan. Erän puolivälin jälkeen Paul Cotter tasoitti ottelun komean harhautuksen jälkeen.

Erän viimeisellä minuutilla syntyi voittomaali, kun kanadalaispuolustaja Shea Theodore sivalsi pyörityksen päätteeksi pelivälineen ohi erinomaisesti ottelussa torjuneen Carter Hartin. Hart torjui ottelussa 26 kertaa ja teki etenkin kolmannessa erässä useita loistavia torjuntoja.

Golden Knightsin ykkössentteri Jack Eichel syötti ottelussa kaksi maalia. Yhdysvaltalaistähti on paukuttanut alkukauteen seitsemään otteluun yhteensä kahdeksan tehopistettä.