Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen huippulupaus osui jälleen! – Paikka NHL:ssä alkaa varmistua?

Ottawa Senatorsin Vladimir Tarasenko onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa Senatorsin paidassa.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy vajaan kahden viikon kuluttua ja joukkueet ovat pikkuhiljaa lähettäneet NHL:n riittämättömiä pelaajia kohti AHL:ää sekä juniorisarjoja. Yksi NHL-paikasta tiukasti taisteleva suomalaishyökkääjä löytyy Ottawa Senatorsin riveistä, jolle on yllättäen paikka avautumassa lokakuussa käynnistyvään runkosarjaan. Tehot harjoitusotteluista ainakin puoltaa paikkaa kokoonpanossa.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa komean kotivoiton NHL:n harjoitusottelusta Winnipeg Jetsiä vastaan. Senators kaatoi Rick Bownessin valmentaman joukkueen 3-1 -lukemin.

Senatorsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Claude Giroux, suomalaishyökkääjä Roby Järventie ja urallaan ensimmäistä kertaa Senatorsin paidassa verkkoa heiluttanut Vladimir Tarasenko. Jetsin ainokaisesta vastasi Jensen Harkins.

Senatorsin maalilla Leevi Meriläinen aloitti ottelun ja torjui yhteensä 15 laukausta. Kevin Mandolese pelasi ottelun jälkimmäisen puolikkaan ja torjui nollapelin 18 kopilla. Tänä kesänä sopimuksen Jetsin kanssa tehnyt Laurent Brossoit otti vieraiden maalilla 30 torjuntaa ja valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Järventie on kovaa vauhtia ottamassa paikkaa Senatorsin kokoonpanosta runkosarjan alkuun, sillä joukkueella ei tällä hetkellä ole palkkatilaa tehdä jatkosopimusta Shane Pintolle. Jetsiä vastaan Järventie pelasi kakkoskentän keskellä Jiri Smejkalin ja Drake Bathersonin välissä. Tarasenko ja Giroux pelasivat Tim Stutzlen kanssa ykköskentässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL