Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Leo Carlsson Anaheim Ducksin tähtivaraus – Mukana maalivahti eksoottisesta maasta

Ruotsalaishyökkääjä Leo Carlsson varattiin Anaheim Ducksiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista oli toisena varannut Anaheim Ducks, joka painaa keskellä uudelleenrakennusta.

NHL:ssä viime kausilla heikosti menestynyt GM Pat Verbeekin johtama Anaheim Ducks varasi Nashvillessa toisena.

Ducks varasi varaustilaisuudessa yhteensä yhdeksän pelaajaa. Yhden ensimmäisellä kierroksella, kolme toisella kierroksella, kaksi kolmannella kierroksella ja yhden sekä neljännellä, viidennellä, että kuudennella kierroksella.

Ducks poimi monien yllätykseksi ensimmäisen kierroksen toisella vuorolla ruotsalaishyökkääjä Leo Carlssonin. Isokokoinen 190 senttiä pitkä hyökkääjä täyttää joulukuussa 19 vuotta. Viime kaudella Carlsson pelasi Ruotsin maajoukkueessa MM-kisoissa ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Tampereella ja Riikassa pelatuissa MM-kisoissa Örebrota SHL:ssä edustava hyökkääjä teki kahdeksaan otteluun 3+2 tehot. SHL:ssä hyökkääjä teki runkosarjan 44 otteluun 25 tehopistettä ja pudotuspeleissä 13 otteluun tehot 1+8.

Toisella kierroksella Ducks yllätti myös varaamalla isokokoisen italialaismaalivahti Damien Cara. Lähes kaksimetrinen Cara siirtyi viime kaudeksi Ruotsiin ja pääsi pelaamaan miesten tasolla kaksi ottelua HockeyAllsvenskanissa BIK Karlskogan riveissä. 197 senttiä pitkä Cara on kotoisin Brunicon kaupungista. Tulevalla kaudella maalivahti edustaa Brynäs IF:ää lainasopimuksella HockeyAllsvenskanissa.

Toisella kierroksella Ducks poimi kanadalaishyökkääjä Nico Myatovicin WHL:stä ja yhdysvaltaishyökkääjä Carey Terrancen OHL:stä. Kolmannella kierroksella Ducks poimi kanadalaishyökkääjä Coulson Pitren ja valkovenäläishyökkääjä Yegor Sidorovin.

Neljännellä kierroksella mukaan tarttui isokokoinen kanadalaispuolustaja OHL:n Peterborough Petesistä eli Konnor Smithin. Windsorista kotoisin oleva Smith on vaivaiset 197 senttiä pitkä ja painaa lähes sata kiloa.

Viidennellä kierroksella mukaan tarttui sveitsiläispuolustaja Dodwin Dionicio ja kuudennella kierroksella tshekkipuolustaja Vojtech Port.

Ensi vuoden varaustilaisuuteen Ducksilla on kymmenen varausvuoroa, joista kuusi on kolmelle ensimmäiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL