Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jälleen yksi SHL-hylkiö Suomeen!

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva.
AOP

Liigassa pitkään pitkälti ulkomaalaisten varassa pelannut Vaasan Sport on hankkinut jälleen yhden ruotsalaisen kokoonpanoonsa lisää. Sport vahvisti hyökkäystään viime kaudella runsaasti vastuuta SHL:ssä saaneella hyökkääjällä. Varsinaisesta vahvistuksesta tässä ei voida puhua.

Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport on mielenkiintoisessa tilanteessa. Alkavaan Liiga-kauteen lähdettäessä joukkueella on sopimuksessa yhteensä 14 suomalaista, kun taas ulkomaalaisia on yhteensä 11 kappaletta. Ruotsalaisten massamuuttoa Sportin riveihin täydensi hyökkääjä Carl Mattsson, joka teki Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Isokokoinen 186 senttiä pitkä ja reilut 80 kiloa painava Mattsson on kotoisin Gammelstadin kaupungista. Vasemmalta laukova keskushyökkääjä on läpi uransa edustanut SHL:ssä Luulajaa. Viime kaudella hyökkääjälle kertyi yhteensä 45 ottelua runkosarjassa ja näissä syntyi kaksi syöttöpistettä.

– Mattsson on erittäin hyvin luisteleva hyökkääjä. Hänellä on kokemusta pelata sekä keskellä, että laidassa. Hän saapuu Sportiin hakien maiseman vaihtoa, jossa pystyy kehittymään monipuolisemmaksi pelaajaksi. Vaikka hän olikin vakiinnuttanut itsensä SHL-kokoonpanossa, hänen tavoitteensa on päästä joukkueessa suurempaan rooliin. Me pystymme tarjoamaan hänelle tämän mahdollisuuden ja hyvän arjen tekemisen, kommentoi Sportin hallituksen jäsen Filip Riska organisaation tiedotteessa.

Toissa kaudella otteluja kertyi 50 kappaletta ja näissä syntyi tehot 4+5. Yhteensä SHL:ssä pelejä on kertynyt vyölle 210 kappaletta ja näissä on syntynyt vaatimattomat 25 tehopistettä.

Kaksissa edellisissä pudotuspeleissä Mattsson on iskenyt 27 otteluun kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä. Nämä syntyivät toissa kauden pudotuspeleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga