Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippuhyökkääjän NHL-sopimus lyötiin purkuun! – Hurjat tulomenetykset

Detroit Red Wingsin Filip Zadinalta odotetaan tason nostoa.
AOP

NHL:ssä Detroit Red Wings on joutunut todella ikävään rakoon. Joukkueen pitkäaikainen hyökkääjä ei löytänyt itselleen uutta kotia pelaajakaupan tai siirtolistan myötä, joten tämän sopimus tullaan ostamaan ulos. Red Wings on tästä huolimatta hyvässä tilanteessa ensi kauden alla.

NHL:ssä viime kaudella lähelle pudotuspelipaikkoja päässyt Detroit Red Wings joutui tekemään ikävän ratkaisun.

Red Wingsin GM Steve Yzerman oli pakotettuna ostamaan entisen ykköskierroksen varauksen sopimus ulos. Tshekkihyökkääjä Filip Zadinalle on etsitty pelaajakaupan ja siirtolistan myötä uutta kotia, mutta mikään joukkue ei tähän tarrautunut.

Zadinalla oli sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta varsin maltillisella 1,85 miljoonan dollarin palkalla. Reaalirahaa hyökkääjälle oli vielä maksettava reilut neljä miljoonaa dollaria, joten tämä nähtiin yhtenä isoimpana syynä, miksi tshekkihyökkääjän palvelukset eivät kelvanneet.

Ulososton myötä Zadina ei saa sopimuksen viimeisistä vuosista penniäkään. Oletettavaa on, että hyökkääjä tekee johonkin joukkueeseen vuoden mittaisen sopimuksen, joka on arvoltaan 775 tuhatta dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL