Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä teki merkittävän jatkosopimuksen!

Washington Capitalsin slovakialaispuolustaja Martin Fehervary.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Washington Capitals on kiinnittänyt merkittävän pelaajan jatkosopimukseen. Capitals kiinnitti nuoren puolustajansa siltasopimukseen, joka mahdollistaa joukkueen rakentamisen myös tuleville vuosille.

Washington Capitalsin GM Brian MacLellan on tehnyt todella merkittävän sopimuksen. MacLellan kiinnitti nuoren slovakialaispuolustaja Martin Fehervaryn jatkosopimukseen.

23-vuotias Fehervary allekirjoitti Capitalsin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Sopimuksen kokonaisarvo on reilut kahdeksan miljoonaa dollaria. Slovakialainen tienaa keskimäärin kaudesta reilut 2,6 miljoonaa dollaria.

Puolustajan palkasta joka kausi maksetaan miljoona dollaria allekirjoitusbonuksina ja peruspalkka pienenee vuosi vuodelta. Tämä tarkoittaa sitä, että puolustajalle kesällä 2026 annettava perustarjous on vain yksi vuosi ja reilut miljoona dollaria.

Vasemmalta laukova 188 senttinen puolustaja on kotoisin Bratislavan kaupungista. Capitals poimi Fehervaryn kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella 46. vuorolla.

Ruotsin SHL:ssä nuoruuden pelannut slovakialainen siirtyi NHL:n ja Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2019-20. Tuolla kaudella puolustaja edusti Capitalsia yhteensä kuudessa ottelussa antaen yhden syöttöpisteen. Toinen kausi ison meren takana meni täysin AHL-joukkue Hershey Bearsin riveissä

Kolmannesta kaudesta lähtien Fehervary on ollut Capitalsin vakiokokoonpanossa. Otteluja NHL:ssä on nyt kertynyt yhteensä 152 kappaletta ja tehopisteitä 34.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL