Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaatio hankki kovuutta alakertaan

Joel Edmundson ja Carey Price samassa kuvassa.
AOP

NHL:ssä uudelleenrakennuksen kourissa elävä Montreal Canadiens on tehnyt merkittävän pelaajakaupan. Canadiens kauppasi joukkuetta muutaman kauden palvelleen luottopuolustajan eteenpäin ja hankki varausvuoroja tulevaisuuteen. Canadiens kauppasi puolustajan Washington Capitalsiin, joka pyrkii vielä menestymään.

Montreal Canadiensin GM Kent Hughes on tehnyt merkittävän pelaajakaupan. Hughes kauppasi luottopuolustaja Joel Edmundsonin Washington Capitalsiin vaihdossa kahteen varausvuoroon.

Canadiens pidätti Edmundsonin palkasta puolet, joten Edmundsonin palkka on Capitalsissa pelatessa vain 1,75 miljoonaa dollaria. Puolustajalla on vielä vuosi nykyistä sopimusta jäljellä.

Capitalsin GM Brian MacLellan maksoi Canadiensille varausvuorot kesän 2024 varaustilaisuuteen. Nämä vuorot ovat kolmannelle ja seitsemännelle kierrokselle. Kolmannen kierroksen vuoro on alkujaan Minnesota Wildin omistama vuoro.

30 vuotta kesäkuussa täyttänyt Edmundson on kotoisin Brandonin kaupungista, Manitoban provinssista. Vasemmalta laukova 196 senttiä pitkä puolustaja on St. Louis Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Blues poimi puolustajan 46. vuorolla.

Edmundson juhli Stanley Cupin voittoa Bluesin riveissä kaudella 2018-19. Tämän jälkeen puolustaja siirtyi jättimäisessä pelaajakaupassa Carolina Hurricanesin riveihin. Hurricanesissa puolustaja viihtyi vuoden ja teki tämän jälkeen nelivuotisen sopimuksen vapaana pelaajana Canadiensin kanssa.

Kanadalainen on pelannut yhteensä 477 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näihin 104 tehopistettä.

Kanadalaispuolustaja luo hyvää kilpailua Capitalsin puolustuksen vasemmalle puolelle, jossa ykköspuolustajana on ruotsalainen Rasmus Sandin. Sandinin takana Edmundsonin kanssa kakkosparin paikasta taistelevat Martin Fehervary ja Alexander Alexeyev.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL