Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jättikauppa NHL:ssä! – Mikko Rantasen Colorado Avalanche hankki konkarisentterin

Ryan Johansen siirtyy Colorado Avalancheen
AOP

Nashville Predators vaihtoi Ryan Johansenin lauantaina Colorado Avalancheen Alex Galchenyukia vastaan.

Edelliskauden Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on sopinut Nashville Predatorsin kanssa vaihtokaupasta, jossa Ryan Johansen saapuu vahvistamaan edelliskauden NHL-mestarin keskusta. Alex Galchenyuk matkaa puolestaan vaihtokaupan myötä Nashvilleen.

– Ryan on lahjakas veteraani sentteri, joka auttaa top kuuttamme, Coloradon julkaisemassa tiedotteessa luki.

Isokokoisen Johansenin odotetaan tuovan Coloradon kentälle erityisesti kokoa, mutta myös kokemusta sekä johtajuutta.

– Hän tuo johtajuutta ja kokemusta rosteriimme. Odotamme innolla hänen liittymistään joukkueeseemme, Avalanche kirjoitti Twitterissä.

30-vuotias kanadalaissentteri Johansen iski viime kaudella 55 otteluun 28 tehopistettä (12 maalia, 16 syöttöä). Kokeneelta sentteriltä jäi kuitenkin kauden viimeiset 27 ottelua jalan leikkauksen vuoksi välistä.

Columbus Blue Jackets varasi Johansenin vuoden 2010 NHL-varaustilaisuudessa neljäntenä. Hänellä on Predatorsin ja Blue Jacketsin riveissä 555 pistettä (189 maalia, 366 syöttöä) 842 runkosarjaottelussa sekä 54 pistettä (19 maalia, 35 syöttöä) 67 Stanley Cupin pudotuspeliottelussa.

Nashvillen suuntaan liikkuva Galchenyuk ei saanut päättyneellä kaudella Avalanchessa pistetiliään lainkaan auki. Pelejäkin kertyi vain 11. Miehestä onkin luultavasti tulossa rajoittamaton vapaa agentti heinäkuun alussa.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset