Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan suomalaistähti saa suitsutusta – ”Hän on kuin Barkov…”

Anton Lundell, Florida Panthers
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -finaaleihin sensaatiomaisesti tällä kaudella tiensä selvittänyt Florida Panthers on tukalassa paikassa. Vegas Golden Knights johtaa ottelusarjaa kahden ottelun jälkeen. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa Panthers tarvitsee ottelusta voiton, mikäli joukkue mielii vielä juhlia mestaruutta tällä kaudella. Panthersin tulevaisuus on kuitenkin turvattu etenkin hyökkäyksen osalta.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers teki tällä kaudella jotain sellaista, mitä moni ei odottanut etenkään talvella. Panthers selvitti tiensä NHL:n pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena on onnistunut tiputtamaan kovia joukkueita matkalla Stanley Cup -finaaleihin. Stanley Cup -finaaleissa Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on kuitenkin nousemassa liian kovaksi haasteeksi Panthersille.

Vaikka Panthers ei tällä kaudella Stanley Cupia juhlisikaan, niin joukkueen hyökkäys on todella hyvässä mallissa pelaajien ja palkkatilanteen muodossa. Vahvan hyökkäyksestä tekee kolme suomalaissentteriä. Aleksander Barkov on toiminut jo pitkään organisaation ykkössentterinä ja on sitä myös jatkossa.

Anton Lundell pelaa nyt vasta toista kauttaan NHL:ssä ja on ottanut loistavasti NHL:n luoman testin vastaansa. Lundellin ja Barkovin lisäksi joukkueessa erinomaisella tasolla pelaa Eetu Luostarinen.

Lundellilla käynnistyy ensi kaudella tulokassopimuksensa viimeinen kausi. Ykköskierroksella varatulla hyökkääjällä palkka kaudeksi 2023-24 on vain 925 tuhatta dollaria. Lundellin uskotaan ensi kaudella olevan jo kakkossentterin tasoinen pelaaja Panthersissa. Mikäli GM Bill Zito luottaa tähän, niin joukkueella on mahdollisuus tehdä siirtoja hyökkäyksessä, jolla esimerkiksi puolustusta voisi vahvistaa.

Barkovin laidalla ykköskentässä jo pitkään pelannut Anthony Duclair pitää ainakin Lundellia tarpeeksi pätevänä kakkossentterinä tulevaisuuteen.

– Lundell on erinomainen pelaaja. Hän pelaa loistavasti kahteen suuntaan. Uskomatonta kuinka hyvä hyökkääjä Lundell on nuoresta iästään huolimatta. Hän on kuin mini-Barkov.

Helsingin IFK:n kasvatti on urallaan pelannut NHL:n runkosarjassa 138 otteluun 77 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL