Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonille MM-finaalin uusintaottelu puolivälierään! – Kanada on loistava testi

Mikko Rantanen Leijonien paidassa Unkaria vastaan.
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa ratkotaan tiistaina viimeisiä paikkoja puolivälieriin. Suomen jääkiekkomaajoukkueen kohtalo torstaina pelattavien puolivälierien suhteen on jo selvä. Joukkue sijoittuu alkulohkossa kolmanneksi ja kohtaa Latvian lohkossa toiseksi sijoittuneen Kanadan. Suomi ja Kanada ovat kohdanneet kolmissa edellisissä kisoissa MM-finaalissa, joten nyt kohtaushetki on erilainen.

Jukka Jalosen valmentaman Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kullan puolustus on sujunut toistaiseksi ailahtelevasti Tampereella. Suomi hävisi alkulohkossa molemmat alkulohkonsa pääottelut niin Yhdysvalloille kuin Ruotsillekin. Yhdysvallat voitti nimettömällä joukkueella lohkon puhtaalla pelillä ja kohtaa joko Slovakian, Tshekin tai Latvian MM-puolivälierässä.

Suomi tulee kohtaamaan omassa niin sanotussa kuolemanpelissä Kanadan. Kanada on hävinnyt turnauksessa kaksi ottelua. Ensimmäisen Sveitsille, joka voittaa Latviassa pelattavan lohkon ja jälkimmäisessä kamppailussa Norjalle, joka on alkulohkossa seitsemäs.

Kanada on Suomelle loistava mahdollisuus puolivälierään. Mikäli Suomi onnistuu kotiyleisön edessä kaatamaan turnauksen toiseksi suurimman suosikin, niin matka MM-kultaan helpottuu. Kanada-ottelu pakottaa Leijonien nostamaan tasoaan merkittävästi ja mahdollinen voitto kantanee loppuun asti, sillä Kanadaa vahvempaa nippua ei nimellisesti Leijonat voi kohdata.

Kanadaa vastaan pelattavassa ottelussa esiin saattaa Suomelta nousta muuan Mikko Rantanen. Pelkästään pari pykälään tasoaan nostava Rantanen voi olla Kanadalle mahdoton pideltävä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat