Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiyllätys! – NHL:n huippuvalmentaja sai lähteä

New York Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant
AOP

NHL:ssä hurjaan pettymykseen kautensa päättänyt New York Rangers on tehnyt kovan ratkaisun. Rangers on vapauttanut päävalmentajansa Gerard Gallantin pestistään. Gallantilla olisi vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Rangersin kausi päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

NHL:ssä tällä kaudella kovia satsauksia joukkueeseensa tehnyt New York Rangers on tehnyt kovan ratkaisun. Joukkueen GM Chris Drury on antanut potkut päävalmentaja Gerard Gallantille. Gallant valmensi kahdella kaudella Rangersia ja johdatti joukkueen viime vuonna aina NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin asti. Tällä kaudella pysähdys tuli ensimmäiselle kierrokselle, kun New Jersey Devils oli seitsemässä ottelussa vahvempi voitoin 4-3.

– Haluan kiittää Gallantia hänen työstää organisaation eteen päävalmentajana. Minulla on kova kunnioitus Gallantia kohtaan valmentajana ja ihmisenä. Kauden jälkeen pidettyjen keskustelujen jälkeen oli kuitenkin parempi, että ääni pukukopissa muuttuu, kertoi Drury tiedotteessa.

Rangers teki Gallantin kanssa kesällä 2021 neljän vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on 3,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Rangers on edelleen velvoitettu maksamaan Gallantin palkka loppuun.

– Tämä oli huikea kokemus, kun sai valmentaa ”Original Six” -organisaatiota, jolla on huima historia NHL:stä. Rangersilla on todella intohimoinen fanikunta. Aika Rangersissa oli sellainen, mitä en koskaan tule unohtamaan, kertoi Gallant.

NHL-urallaan ennen Rangersia niin Florida Panthersia kuin Vegas Golden Knightsiakin valmentanut Gallant tulee olemaan tavoiteltu päävalmentaja tulevan kesän markkinoilla. Muun muassa Anaheim Ducksin ja Columbus Blue Jacketsin uskotaan olevan kiinnostuneita kanadalaisen palveluksista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL