Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kakko lapioi voittomaalin! – NHL:n kestomenestyjä ulos pudotuspeleistä

New York Rangersin Kaapo Kakko.
AOP

NHL:ssä käynnistettiin viikon viimeinen ottelukierros Washingtonista Suomen aikaa sunnuntai-iltana. Tässä ottelussa vielä pienet mahdollisuudet pudotuspeleihin omannut Washington Capitals isännöi yhtä NHL:n suurinta mestarisuosikkia eli New York Rangersia. Capitals jäi ottelussa täysin jyrän alle, vaikka olikin vielä lähellä nousta mukaan voittotaisteluun.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti makean vierasvoiton Yhdysvaltain pääkaupungista. Rangers kaatoi Peter Lavioletten valmentaman Washington Capitalsin vahvan alun turvin 5-2 -lukemin. Ottelussa Rangers karkasi 21 minuutissa kolmen maalin johtoon eikä tästä kotijoukkue enää toipunut. Sunnuntain ottelun jälkeen Capitalsilla on matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan huimat kahdeksan pistettä ja pisteitä joukkue voi kerätä enää kymmenen.

Rangersin sankarina voitossa oli kolmen tehopisteen iltaa viettänyt venäläishyökkääjä Artemi Panarin. Panarin teki esityön ottelun avausmaaliin ja kolmannessa erässä syntyneisiin osumiin, jotka katkaisivat Capitalsin selkärangan. Rangersin voittomaalista vastasi Kaapo Kakko, joka niittasi toisen erän ensimmäisellä minuutilla vieraat 3-0 -johtoon.

Muista vierasjoukkueen maaleista vastasivat K’Andre Miller, Alexis Lafreniere, Vladimir Tarasenko ja Mika Zibanejad. Miller iski otteluun myös 1+1 tehot ja kakkossentteri Vincent Trocheck syötti kaksi maalia.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat Dylan Strome ja Aliaksei Protas. John Carlson teki esityön kahteen maaliin. Yhdysvaltalaispuolustaja on kerännyt tällä kaudella 17 syöttöpistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL