Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt on hurja valinta! – NHL:n huippuhyökkääjästä viikon ykköstähti

LA Kings Viktor Arvidsson
AOP

NHL:ssä on runkosarjaa jäljellä enää noin kolme viikkoa ja se tarkoittaa otteluissa noin kymmentä. Taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana, mutta enää koko sarjassa on kolmisen joukkuetta pudotuspelipaikkojen ulkopuolella, jotka voivat vielä löytää tiensä suuriin tansseihin. Menneellä viikolla pelattiin isoista pisteistä ja NHL:n tähdistöön valittiin jälleen kolme uutta pelaajaa.

NHL:n viikon tähdissä esiintyy suuri määrä pohjoismaalaisia jääkiekkoilijoita, kun kaksi valintaa kolmesta meni Ruotsiin. Viikon ykköstähdeksi valittiin Los Angeles Kingsin laitahyökkääjä Viktor Arvidsson. Kakkostähti meni Montreal Canadiensin kanadalaissentteri Nick Suzukin nimiin ja kolmostähti Minnesota Wildin ruotsalaismaalivahti Filip Gustavssonille.

Arvidsson oli Kingsin riveissä hyvässä vireessä, sillä kolmeen otteluun hyökkääjä paukutti viisi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Kings on voittanut tällä kaudella 43 ottelua ja kerännyt 96 pistettä. Todd McLellanin valmentama joukkue taistelee vielä kiivaasti NHL:n läntisen konferenssin voitosta.

Kakkostähti meni Suzukille, joka iski kolmeen otteluun yhteensä kaksi maalia ja kahdeksan tehopistettä. Canadiens voitti viikon kamppailuistaan kaksi ja nosti voittosaldonsa 29 voittoon. Pisteitä viime kaudella koko NHL:n runkosarjan viimeiseksi sijoittunut joukkue on kerännyt 64 kappaletta.

Kolmostähti meni Gustavssonille, joka pelasi viikolla kaksi ottelua Wildin maalilla ja päästi vain kaksi maalia. Wild on noussut NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa Dallas Starsin ohi ykköspaikalle. Viikon kolmesta ottelusta Wild voitti kaksi ja hävisi yhden varsinaisen peliajan jälkeen. Gustavssonin torjuntaprosentti oli hurja 97,2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL