Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n superlupaus teki uskomatonta historiaa! – ”Ensimmäinen koskaan…”

New York Rangersin K'Andre Miller sai kolmen ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli New York Rangers on pistänyt menneellä viikolla kunnolla tuulemaan. Joukkue pelasi viime viikon aikana yhteensä neljä ottelua ja voitti nämä kaikki. Maalittomuudesta ennen mennyttä viikkoa kärsinyt joukkue tykitti neljään peliin 22 maalia ja päästi ainoastaan viisi. Viikko päättyi kahteen nollapeliin.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti todella murskaavan esityksen päätteeksi voiton maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Rangers murskasi NHL:n läntisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taistelevan Nashville Predatorsin tylyin 7-0 -lukemin.

Ottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä, kun Rangers paukutti taululle kuusi maalia. Maaleista kaksi meni puolustajalupaus K’Andre Millerin nimiin. Miller iski avauserään yhteensä neljä tehopistettä, sillä yhdysvaltalainen syötti Filip Chytilin iskemän 1-0 -voittomaalin sekä Tyler Motten tekemän 3-0 -maalin.

Rangers johti ottelua jo ajassa 10.01 5-0 -lukemin, kun Chytilin ja Motten lisäksi Artemi Panarin, Mika Zibanejad sekä Miller itse olivat onnistuneet maalinteossa. Miller naulasi erän toisen maalinsa Kaapo Kakon esityöstä ajassa 13.36. 7-0 -loppulukemat niittasi toisessa erässä Chris Kreider kauden 32. maalillaan.

Milleristä tuli koko Rangersin seurahistorian ensimmäinen puolustaja, joka on tehnyt yhteen erään neljä tehopistettä. Tämä on erittäin kova saavutus, sillä Rangersin puolustuksessa on historiassa pelanneet Sergei Zubovin ja Brian Leetchin kaltaiset supertähdet.

Ottelussa syöttöpisteen kerännyt Jaroslav Halak torjui nollapelin Rangersin maalilla. Halak torjui ottelussa yhteensä 22 kertaa. Kokeneelle slovakialaismaalivahdille nollapeli oli kauden ensimmäinen ja koko uran 53. Urallaan Halak on aloittanut 551 ottelua ja torjunut 294 voittoa. 300 voiton raja tuskin menee tällä kaudella enää rikki. Bratislavasta kotoisin oleva maalivahti täyttää 38 vuotta toukokuussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL