NHL

Anaheimin sankari helpottuneena – ”On ollut kova putki…”

Julkaistu:

AOP

NHL:ssä pudotuspelipaikasta vielä tiukasti taisteleva Washington Capitals kärsi jälleen merkittävän tappion. Capitals taipui perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Anaheim Ducksille. Capitals menetti ottelussa johtoaseman ja ero pudotuspeliviivaan karkaa kierros kierrokselta.

Dallas Eakinsin valmentama Anaheim Ducks aiheutti harmaita hiuksia Washington Capitalsin päävalmentaja Peter Laviolettelle. Ducks kävi hakemassa Capital One Arenasta kaksi pistettä mukaansa 4-2 -lukemin. Voitollaan Ducks katkaisi kuuden ottelun mittaisen tappioputken ja otti samalla koko helmikuun toisen voittonsa. Capitalsille tappio oli kuudes putkeen. Kolmeen edelliseen otteluun joukkue on tehnyt vain neljä maalia.

Ducksilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Isac Lundeström, Troy Terry, Jakob Silfverberg ja Derek Grant. Ruotsalaishyökkääjä Silfverberg iski vastahyökkäyksestä voittomaalin kolmannen erän alussa.

– Tämä on ollut kova putki meidän joukkueelle viime aikoina. Emme ole saaneet tuloksia. Se on myös johtanut siihen, miten olemme pelanneet. Capitalsia vastaan pelasimme hieman paremmin kuin viime aikoina. Voitto tuo meidän koppiin varmasti lisää virtaa, kertasi kokenut ruotsalaishyökkääjä Ducksin suorituksia.

Ducksin maalilla John Gibson oli iso syy joukkueen voittoon. Yhdysvaltalainen otti voiton eteen yhteensä 41 torjuntaa.

– Hän oli tänään todella rauhallinen ja pelissä sisällä. Hän pelasi todella suurella taistelumielellä ja se ei ole helppoa meidän kaltaisessa joukkueessa, jossa rakennetaan uutta tulemista tulevaisuuteen. Olen todella ylpeä siitä, miten hän pelasi, kehui päävalmentaja Eakins.

Suositut artikkelit

Copyright © 2024 Kiekkofani.com