Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov iski uran neljännen hattutempun! – ”sain pari pomppua…”

Florida Panthersin Aleksander Barkov.
AOP

NHL:ssä viime aikoina melko heikoissa kantimissa ollut Florida Panthers otti todella komean kotivoiton. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä Montreal Canadiensin tyylipuhtaasti 7-2 -lukemin. Panthersin sankariksi nousi paluun kokoonpanoon tehnyt suomalaiskapteeni Aleksander Barkov.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers sai helpottavan voiton NHL:ssä perjantain vastaisena yönä. Panthers kaatoi kotijäällään Montreal Canadiensin tylysti 7-2 -lukemin.

Kotijoukkueen sankariksi nousi paluun kolmen pelin tauon jälkeen peleihin tehnyt Aleksander Barkov. Barkov iski uransa neljännen hattutempun iskemällä avauserässä kolme maalia. Tämän lisäksi suomalaissentteri keräsi kaksi syöttöpistettä joukkueensa neljään muuhun maaliin. Barkov oli sivussa peleistä polvivamman vuoksi.

– Se tuntui siltä, että sain pari pomppua pelissä ja siitä oli helppo iskeä. Pelaan tosi hyvien pelaajien kanssa ja he tuppaavat löytämään minut kentältä. Siitä se vain on kiinni, kommentoi suomalaistähti vaatimattomana.

Panthersilta tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk iski tehot 2+1 ja laitahyökkääjä Carter Verhaeghe iski tehot 1+1. Panthers katkaisi kolmen ottelun tappioputken ja voitokkaassa ottelussa venäläismaalivahti Sergei Bobrovsky otti 25 torjuntaa.

Canadiensilta maalinteossa onnistuivat puolusta Arber Xhekaj ja laitahyökkääjä Josh Anderson. Xhekaj iski ottelussa tehot 1+1. Martin St. Louisin valmentama joukkue on hävinnyt nyt neljä ottelua putkeen ja edellisestä kahdeksasta pelistä joukkue on kerännyt vaivaiset kolme pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL