Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan huippuottelussa pisteet lähti vieraiden matkaan

Tappara-Pelicans
AOP

Liigassa nähtiin maanantaina todellinen huippukamppailu, kun Tampereen Nokia Areenassa kaksi alkukauden huippujoukkuetta kohtasivat toisensa. Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara isännöi Lahden Pelicansia. Ottelussa tunteet kiehuivat melkoisesti, sillä matsissa jaettiin normaalia enemmän rangaistusminuutteja.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara kärsi niukan kotitappion maanantain ainoassa Liiga-ottelussa. Tappara taipui Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin käsittelyssä 4-2 -lukemin. Ottelussa jaettiin hurja määrä jäähyjä, sillä kumpikin joukkue sai ottelussa seitsemän kahden minuutin rangaistusta, eli minuutteja tuomittiin yhteensä 28.

Ottelussa Pelicans karkasi avauserässä 2-0 -johtoon. Tappara nousi toisessa erässä tasoihin, mutta vieraat pääsivät päätöserään johtoasemasta. Lopulta kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali.

Niemelän valmentaman Pelicansin riveistä maalinteossa onnistuivat Petteri Riihinen, Miika Roine, Sakke Hämäläinen ja Elias Vilen. Ottelun avauserässä Joni Ikonen epäonnistui rangaistuslaukauksesta. Joukkueen maalilla tshekkikassari Patrik Bartosak torjui ottelussa yhteensä 17 laukausta.

Tapolan valmentaman Tapparan riveistä maalinteossa onnistuivat veteraanihyökkääjä Jori Lehterä ja Geoff Platt. Maaleihin syöttöpisteet menivät Valtteri Kemiläisen, Veli-Matti Vittasmäen, Maksim Matushkinin ja norjalaishyökkääjä Philip Granathin nimiin. Christian Helanko torjui vain yhdeksän kertaa Tapparan maalilla.

Tappara pelaa Tapaninpäivänä seuraavan ottelun Liigassa. Tuolloin vastassa on Hämeenlinnan Pallokerho. Tapaninpäivänä Pelicans jatkaa myös ottelujaan. Pelicans kohtaa Lahdessa tuolloin Porin Ässät.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga