Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Päävalmentajalta jättikehut NHL:n suomalaistähdelle! – ”Hän voi tehdä mitä vain…”

Dallas Starsin Miro Heiskanen pelaa kovaa kautta.
AOP

NHL-organisaatio Dallas Starsissa tapahtui kesällä vallan vaihto monellakin eri mittapuulla. Joukkueeseen palkattiin uusi päävalmentaja, kun Pete DeBoer saapui Vegas Golden Knightsista organisaatioon. Lisäksi Stars päästi ruotsalaispuolustaja John Klingbergin vapaille markkinoille ja tämä tarkoitti Miro Heiskasen nousua kiekolliseksi ykköspuolustajaksi. Tämä on kannattanut, sillä Heiskanen toteuttaa korkealla tasolla.

Dallas Stars on aloittanut NHL:ssä runkosarjan todella vahvasti. Joukkue pitää tällä hetkellä ykköspaikkaa NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa. Starsin vahvojen otteiden takana on ollut muuttunut pelisysteemi, mikä tukee joukkueen offensiivisia pelaajia huomattavasti aiempaa paremmin.

Pete DeBoerin luomalla pelitavalla on ollut merkitystä myös suomalaistähti Miro Heiskasen otteisiin. Heiskasen vastuu on kasvanut tällä kaudella entisestään, sillä 24 otteluun puolustaja on nauttinut yli 25 minuutin peliajasta keskimäärin. Heiskasen vastuu on kasvanut entisestään, koska vastuuta tulee nykyään enemmän ylivoimalla. Se on myös tuottanut tulosta, sillä entinen ykköskierroksen kolmosvaraus on matkalla uransa parhaisiin pisteisiin. Viime kaudella suomalainen takoi 70 otteluun 36 pistettä. Tällä kaudella on syntynyt jo 21 pistettä.

– Heiskanen lisää kierroksia peliinsä koko ajan. Me pyydämme häneltä aivan hirvittävän paljon. Hänen pitää puolustaa, tehdä pisteitä ja pelata todella paljon minuutteja. Miro tekee vähän kaikkea. Olen ajoittain hieman huolissani kuormasta, mitä hänelle annan, koska kausi on pitkä. Mutta, Miro on loistava pelaaja. Hän voi tehdä mitä vain kentällä, kehui päävalmentaja DeBoer.

Heiskanen iski Ottawa Senatorsia vastaan edellisessä pelissä kaksi maalia alle kahteen minuuttiin. Tämä on viidenneksi nopein aika, jolloin Starsin puolustaja on tehnyt kaksi maalia. Nopeimmin kaksi maalia on tehnyt Sergei Zubov, joka teki marraskuussa 2001 kaksi maalia 57 sekuntiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL