Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Vancouverille karmaiseva tappio! – Päävalmentaja vihaisena: ”Lopetimme pelaamisen…”

Vancouver Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau.
AOP

NHL:ssä yksi tämän kauden surullisimmista tarinoista on ollut Vancouver Canucks. Canucksin osalta kausi on mennyt todella heikoissa merkeissä ja heikon alkukauden osalta joukkue on jo lähellä menettää paikkansa pudotuspelitaistelussa. Canucks koki sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa jälleen karmean tappion, kun Toronto Maple Leafs kaatoi Quinn Hughesin tähdittämän joukkueen.

Bruce Boudreaun valmentama Vancouver Canucks sai jälleen kylmää vettä niskaansa. Canucks taipui sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Toronto Maple Leafsin vieraana 3-2 -lukemin. Canucks johti ottelua jo avauserän jälkeen 2-0 -lukemin, mutta Maple Leafsin iskemät kolme maalia toisessa erässä olivat liikaa. Lopulta päätöserä oli maaliton ja kotijoukkue sai juhlia voittoa.

Maple Leafsilta maalinteossa onnistuivat Auston Matthews, Pierre Engvall ja ensimmäisen pelinsä Maple Leafsin paidassa pelannut Jordie Benn. Bennin nimiin jäi myös joukkueen voittomaali toisesta erästä. Canucksin maalit avauserässä menivät Bo Horvatin ja J.T. Millerin nimiin. Horvat on iskenyt alkukaudesta jo 13 maalia ja on kesällä rajoittamaton vapaa agentti, joten kanadalaissentterin hinta lappu on nousemassa todella kovaksi uuden sopimuksen osalta.

Canucksin päävalmentaja Boudreau oli syystäkin pettynyt joukkueensa suorittamiseen Maple Leafsia vastaan.

– Lopetimme pelaamisen toisessa erässä. Se tapahtuu jokaisessa pelissä. Meillä on aina yksi kymmenen minuutin pätkä, kun olemme aivan jäässä. Edellisessä pelissä se oli avauserän kymppi Montreal Canadiensia vastaan, sitten Ottawa Senatorsia vastaan, mutta siitä selvisimme. Tässä pelissä olimme ottelun puolivälissä kymmenen minuuttia jäässä ja menetimme otteemme pelistä. Tästä syystä otin aikalisän ja peli paranikin sitten toisen erän loppuun, mutta se ei vaan riittänyt.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL