Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Montreal Canadiensin voimahyökkääjä joutui vastuuseen! – Törkeästä taklauksesta pitkä pelikielto

Vegas Golden Knightsin Alex Pietrangelo jäi Montreal Canadiensin Josh Andersonin taklauksen alle.
AOP

NHL:ssä jaettiin kiivaasti pelikieltoja viikonlopun otteluista. Montreal Canadiensin voimahyökkääjä sai omasta tempauksestaan pelikieltoa, mikä tapahtui Vegas Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa. Voimahyökkääjä ajoi hieman liian varomattomasti Golden Knightsin tähtipuolustajaa keskialueella ja sai pelikiellon lisäksi tuntuvan menetyksen palkkapussiin.

Martin St. Louisin valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Montreal Canadiens on pelannut yllättävän vahvan alkukauden. Joukkue on kerännyt pisteitä mukavasti, sillä koossa on 11 pistettä 12 pelatusta ottelusta. Voittoja joukkue on napannut viisi kappaletta ja kertaalleen Canadiens on taipunut jatkoajan jälkeen.

Canadiens kohtasi kotiyleisönsä edessä viikonloppuna Vegas Golden Knightsin. Joukkueilla on mielenkiintoista yhteistä historiaa kahden vuoden takaa, kun nämä kohtasivat NHL:n konferenssifinaaleissa. Tuolloin Canadiens oli parempi ja matkasi Stanley Cup -finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan. Tämän kauden jälkeen alkoikin Canadiensin sukellus.

Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa Canadiens sai kokea tappion, kun Bruce Cassidyn valmentama joukkue oli 6-4 -lukemin parempi. Canadiensilta Nick Suzuki teki kaksi maalia ja muuan Juraj Slafkovskykin osui kertaalleen. Ottelun ikävin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Canadiensin Josh Anderson taklasi selästä keskialueella vieraiden Alex Pietrangeloa. Tästä tuomittiin viiden minuutin rangaistus Andersonille.

Myöhemmin hyökkääjälle langetettiin tapauksen johdosta kahden ottelun pelikielto ja lähes 60 tuhannen dollarin sakko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL