Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

John Tavares hurjasteli! – Toronto murskasi Rasmus Ristolaisen edustaman Philadelphian

Toronto Maple Leafs juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua torstain vastaisena yönä. Toronto Maple Leafs isännöi Philadelphia Flyersia äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa. Maple Leafs teki paluun kotiin pitkän vieraskiertueen jälkeen ja Flyersilla odotti toinen peli putkeen perättäisinä päivinä. Kuten odotettua oli Maple Leafs ottelussa selvästi vahvempi osapuoli.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs löi neljän ottelun mittaisen tappioputken poikki komealla tyylillä. Keefen luotsaama Maple Leafs murjoi John Tortorellan valmennukseen siirtyneen Philadelphia Flyersin tylyin 5-2 -lukemin ja aiheutti joukkueelle jo kolmannen tappion putkeen.

Maple Leafsin ykköstähti ottelussa oli kapteeni John Tavares. Kanadalaissentteri iski ottelussa uransa 11. hattutempun ja nautti neljän tehopisteen illasta 3+1 tehoin. Muita vähintään kahden tehopisteen miehiä joukkueesta löytyi kolme kappaletta, kun Auston Matthews iski maalin ja syötti Tavaresin kolmannen, ja kaksi syöttöpistettä keränneet Mitch Marner sekä Morgan Reilly. Ilya Samsonov teki tukun huipputorjuntoja joukkueensa maalilla ja otti yhteensä 23 torjuntaa voiton eteen.

– Tämä oli tosi vaikea peli meidän maalivahdille. Ei ainoastaan laukauksien määrän takia vaan siksi, että kun paikka tulee, niin se on vaarallinen. Samsonov osoitti olevansa hyvässä vireessä tehdessään isoja torjuntoja heti kolmannen erän alkuun, kommentoi päävalmentaja Keefe.

Flyersin maalit menivät Owen Tippettin ja Joel Farabeen nimiin. Farabee iski avauserässä vieraat johtoon ja Tippett laukoi 3-2 -kavennuksen päätöserässä. Felix Sandström pelasi uransa kahdeksannen ottelun NHL:ssä ja torjui 39 kertaa. Sandström pelasi vahvan pelin, mutta ei kyennyt auttamaan joukkuettaan voittoon. Sandström ei ole vielä voittanut yhtään peliä NHL:ssä. Ruotsalaisella on alla seitsemän suoraa tappiota ja yksi jatkoajan kautta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL