Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Uskomaton yllätys! – NHL:n tulivoimaisin tähti jäi pisteittä

Edmonton Oilersin Connor McDavid.
AOP

NHL:ssä Edmonton Oilers sai vieraita St. Louis Bluesin muodossa kotijäälleen Rogers Placeen. Ottelussa nähtiin lauantaina melkoinen yllätys, kun kotijoukkue jäi pahasti vieraiden jalkoihin joka jatkaa vielä voittokulkuaan alkaneella NHL-kaudella.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers hävisi jo toisen ottelunsa kotijäällä tällä viikolla, kun Craig Beruben valmentama St. Louis Blues haki Albertasta voiton 2-0 -lukemin. Bluesin maalit menivät puolustajien nimiin, kun Torey Krug iski ylivoimalla avauserässä 1-0 -maalin ja Justin Faulk sinetöi loppulukemat tyhjiin. Jordan Binnington torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä Bluesin maalilla ja tarvitsi siihen 23 torjuntaa. Jack Campbell torjui Oilersin maalilla 20 laukausta.

Suuri yllätys ottelussa oli se, että kotijoukkueen supertähti Connor McDavid jäi pisteittä. McDavid aloitti kauden iskemällä pisteitä jokaisessa ottelussa, mutta Blues sai koko Oilersin hyökkäyksen tyrehtymään. Oilersin suomalaisista Jesse Puljujärvi pelasi 14 minuuttia, mutta ei saalistanut pisteitä. Markus Niemeläinen urakoi joukkueen takalinjoilla lähes kymmenen minuuttia ja taklasi kahdesti. Bluesin suomalaispuolustaja Niko Mikkola pelasi reilut 15 minuuttia, joka oli viidenneksi eniten joukkueen puolustuksesta.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen Blues on vielä vailla tappioita. Joukkue on kaatanut Oilersin lisäksi Seattle Krakenin ja Columbus Blue Jacketsin.

Oilers on pelannut yhteensä viisi ottelua tällä kaudella ja voittanut näistä kaksi kamppailua. Seuraavaksi joukkue pelaa vielä yhden kotiottelun, kun ensi viikolla Pittsburgh Penguins saapuu kaupunkiin. Tämän jälkeen joukkue matkaa St. Louisiin kauden ensimmäiseen vierasotteluun. Bluesia vastaan pelattavan uusintaottelun jälkeen Oilers pelaa vielä vierasottelut Chicago Blackhawksia ja Calgary Flamesia vastaan ennen kolme perättäistä kotiottelua.

Blues pelaa ennen Oilersin uudelleen kohtaamista vierasottelun Winnipeg Jetsiä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL