Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan pisin kotiputki katki – JYP syvensi HIFK:n tuskaa

Robert Rooba, JYP
AOP

Suomen jääkiekon korkeimmalla sarjatasolla Liigassa pelattiin torstaina neljän ottelun mittainen kierros. Yhdessä ottelussa nähtiin kotivoitto, mutta neljällä paikkakunnalla ottelut päättyivät vierasvoittoihin. Kuopiossa KalPa taipui ensimmäistä kertaa kotijäällään, kun taas JYP otti voiton Helsingin IFK:sta ja pahensi Ville Peltosen valmentaman joukkueen tilannetta.

Liigan perjantain kierroksella nähtiin neljä mielenkiintoista ottelua. Kuopiossa KalPa taipui ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara oli vahvempi 3-0 -lukemin. Tapparalta maalinteossa onnistuivat Waltteri Merelä alivoimalla avauserässä ja Otto Rauhala sekä Veli-Matti Savinainen päätöserässä. 1+1 tehot iskenyt Rauhala teki maalinsa tyhjiin ja Savinainen iski loppulukemat 3-0 -ylivoimalla vain 13 sekuntia ennen päätössummeria. Tapparan maalilla pelannut Vilho Heikkinen torjui jo viikon toisen nollapelinsä putkeen ja samalla koko uransa toisen nollansa. Heikkiselle kertyi matsissa yhteensä 20 torjuntaa, kun Tappara laukoi KalPan maalilla pelannutta Juha Jatkolaa kohden vain 12 kertaa.

Jyväskylässä JYP kaatoi Helsingin IFK:n jatkoajan jälkeen 2-1 -lukemin. Tämä tietää sitä, että sarjataulukon viimeisellä kolmanneksella olevien joukkueiden tilanne tiivistyy. Perjantain kierroksen jälkeen JYP on sarjassa kymmenentenä 18 pisteellä ja HIFK 12. kaksi pistettä JYP:n takana. HIFK:lla on toki kolme peliä vähemmän pelattuna, mutta suoraan pudotuspelipaikkaan on jo matkaa kymmenen pistettä. JYP:ltä voittoon päättyneessä ottelussa maalinteossa onnistuivat Juusi Puustinen avauserässä rangaistuslaukauksesta ja Robert Rooba niittasi voiton jatkoajalla. HIFK:n ainokaisen teki Micke-Max Åsten toisessa erässä.

Liigan tulokset perjantaina

HPK vs. Kärpät 3-4 ja.
JYP vs. HIFK 2-1 ja.
KalPa vs. Tappara 0-3
Ässät vs. Lukko 2-6

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga