Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineelta kova uhkaus – ”Aion näyttää jätkille…”

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine
AOP

Columbus Blue Jackets on aloittamassa omaa NHL:n harjoitusleiriä. Leirille osallistuu lukuisia pelaajia joista lopulta muodostuu joukkue lokakuussa alkavaan NHL:n runkosarjaan. Harjoitusleirille on kutsuttu yhteensä 68 pelaajaa.

Columbus Blue Jackets on kokenut paljon muutoksia kesällä, sillä joukkueesta on lähtenyt pelaajakaupan myötä yksi luottohyökkääjä toisaalle, mutta organisaatioon on saapunut myös yksi tähtihyökkääjä lisää. Johnny Gaudreaulla kesällä vahvistunut Blue Jackets on unelmissaan pudotuspelijoukkue tulevalla kaudella, mutta paljon joukkueen on parannettava peliään ensi kaudella.

Joukkueen suomalaistähti Patrik Laine teki kesällä Blue Jacketsin kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kausipalkka on 8,7 miljoonaa dollaria. Laine tullaan ainakin aluksi asettamaan samaan kenttään Gaudreaun kanssa, joka on tunnettu yhtenä sarjan parhaista pelintekijöistä. Päävalmentaja Brad Larsen kaavailee ykköskentän keskelle luottosentteri Boone Jenneriä.

Laineella on tavoitteena varmasti tehdä paljon maaleja tulevalla kaudella, sillä suomalainen on onnistunut vain kertaalleen tekemään 40 maalia tai enemmän sarjassa. Yksi suomalaishyökkääjän suurimmista tavoitteista on saunottaa pelikavereitaan Tampereen pelireissulla, kun joukkue kohtaa hallitsevan Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen kahdesti Nokia Areenassa.

– En malta odottaa, että pääsen näyttämään jätkille millainen on oikea sauna. Jännä nähdä kuka kestää parhaiten kanssani saunassa. Voi olla, että muutama jätkä joutuu sairaalaan kovan saunomisen myötä. Etenkään Jack Roslovic ei kestä kovaa saunomista tai ruotsalaiset, Laine naurahti.

Blue Jackets ja Avalanche kohtaavat Tampereella toisensa kahdesti marraskuussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL