Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucksille hyviä uutisia – Jenkkihyökkääjä teki pitkän jatkodiilin

J.T. Miller
AOP

Vancouver Canucks ja J.T. Miller ovat sopineet uudesta seitsenvuotisesta, 56 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta. Seura tiedotti miehen uuden jatkopahvin syntymisestä perjantaina.

J.T Miller on jatkaa Vancouverin Canucksin pelaajana lähitulevaisuudessakin. Milleristä oli määrä tulla rajoittamaton vapaa-agentti tulevan kauden jälkeen. Uuden sopimuksen myötä hän tienaa tällä kaudella 5,25 miljoonaa dollaria ennen kuin hänen uusi sopimuksensa, jonka arvo on kahdeksan miljoonaa dollaria vuodessa, astuu voimaan kaudella 2023-24.

Heinäkuun alussa mediassa liikkui huhuja, että Miller olisi voitu treidata kesän aikana ja että hänestä oli kiinnostunut useampikin seura. Lähteet kertoivat tuolloin, että Canucks ja Miller olivat erittäin kaukana toisistaan sopimusneuvotteluissa.

Millerin agentti Brian Bartlett kertoi kuitenkin myöhemmin heinäkuussa uskovansa sopimuksen syntymiseen osapuolten välillä.

– Uskon jatkosopimuksen syntymiseen. J.T. viihtyy loistavasti Vancouverissa. Hänestä tuntuu, että joukkue on vahvistunut viime kaudesta. Hänellä on tärkeä rooli seurassa ja hänen perheensä pitää kaupungista.Hän haluaisi jatkaa joukkueessa, mutta lopullinen päätäntävalta on kuitenkin seuralla.

Nyt asiaan on saatu varmistus ja Miller jatkaa Canucksin miehenä lyötyään puumerkkinsä sopimuspapereihin.

Lähde: Bleacherreport

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL