Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonille mahtavia uutisia – ”Ei olisi uskonut!”

Jukka Jalonen mestaruuspytyn kanssa.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue tiedotti mahtavasta uutisesta elokuun viimeisenä päivänä. Leijonien kolmesti maailmanmestaruuteen luotsannut Jukka Jalonen jatkaa päävalmentajana vielä pitkään. Jalonen on valmentanut Leijonat MM-kultaan 2011, 2019, 2022 ja Nuoret Leijonat Helsingissä pelatuissa MM-kisoissa MM-kultaan 2016. Sen lisäksi Jalosen valmentamana Leijonat voittivat Pekingissä olympiakultaa 2022.

A-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ja Jääkiekkoliitto ovat sopineet, että Jalonen jatkaa Leijonien päävalmentajana kauden 2023–24 loppuun.

– Tämä on hyvä paikka työskennellä ja maajoukkueessa on oikeanlainen pöhinä päällä. Meillä on arvoturnauksiin lähdettäessä aina mahdollisuus menestyä, mistä kuuluu kiitos taitaville pelaajille ja sitoutuneelle, äärimmäisen ammattitaitoiselle johtoryhmälle, Jalonen listaa.

Sopimus sisältää ensi keväänä Tampereella pelattavat MM-kotikisat ja Tshekin MM-kisat keväällä 2024.

– Myös mahdollinen World Cup talvella 2024 luonnollisesti kiinnostaa minua valmentajana, Jalonen sanoo.

A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen iloitsee Jalosen jatkosta.

– On hieno homma, että Jukka jatkaa ja asiasta saatiin sovittua näin hyvissä ajoin. Tämä antaa A-maajoukkueelle rauhan keskittyä tuleviin tapahtumiin, edessä on taas erityislaatuinen kausi, kun pääsemme toisen kerran peräkkäin pelaamaan MM-mitaleista kotiyleisön edessä.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela korostaa Jalosen merkitystä koko Suomi-kiekon kehittämisessä.

– A-maajoukkueen ohella Jukka tekee laajasti työtä koko suomalaisen jääkiekon eteen. Tämä työ ei välttämättä näy ulospäin, mutta sillä on valtavan iso merkitys Suomi-kiekon kokonaisuudessa.

Lähde. Leijonat.fi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat