Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Petteri Lindbohmin kihlattu hehkeissä uimapukukuvissa: kuumis-Kira!

Petteri Lindbohmin kihlattu hehkeissä uimapukukuvissa: kuumis-Kira!
Instagram / Kira Kosonen

Jääkiekkoilija ja Kultajellona Petteri Lindbohmin Kira-rakas on upea ilmestys. Kira Kosonen on suomalainen bloggaaja, jolla on Instagramissa jo yli 36 000 seuraajaa. Kira ja Petteri saivat yhteisen tyttären viime vuonna 2021 ja 27. elokuuta 2022 he ilmoittivat kihloistaan Instagramissa. Kaksikko julkais kumpikin omassa Instagramissaan mustavalkoiset, hempeät kuvat kosintahetkestä.

Kira on blondi kaunotar, joka julkaisee usein somessa kuvia itsestään ja perheestään. Vaikka hän ei ole vähään aikaan julkaissut lainkaan uimapukukuvia, selaamalla Instaa parin vuoden taakse, pääset katsomaan Kiran hehkuvat uimapukukuvat, jotka ovat saaneet peljon tykkäyksiä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut