Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-seura kiinnitti huippupuolustajan! – Jatkaa pitkään joukkueen riveissä

New York Islandersin Noah Dobson teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL-seura New York Islanders on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun joukkueen oma kanadalaisvaraus jatkaa pitkään joukkueen riveissä. Islandersilla on tänä kesänä ollut hieman palkkakaton kanssa ongelmia, mutta tällä hetkellä ja uusien sopimusten myötä näyttää siltä, että organisaatio pääsee annettuihin raameihin ennen kauden alkua.

New York Islanders on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Islanders on sorvannut kolmen vuoden ja yhteensä 12 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen kanadalaispuolustaja Noah Dobsonin kanssa. Dobson tienaa jatkossa kaudesta neljä miljoonaa dollaria. Kun sopimus päättyy kesällä 2025, niin Dobson on rajoitettu vapaa agentti, eli kaikki oikeudet on Islandersilla pelaajan suhteen.

22-vuotias oikealta laukova kanadalainen on Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Dobson poimittiin NHL:n koko varaustilaisuuden 12. pelaajana. Isokokoinen 193 senttinen ja 83 kiloinen puolustaja on kotoisin Prinssi Edwardin Saaren provinssista Summersiden kaupungista.

Dobsonille on uran aikana kertynyt NHL:ssä 160 ottelua ja näissä on syntynyt yhteensä 72 tehopistettä. Kaksi ensimmäistä kautta Dobsonia ajettiin maltilla NHL:n sisään, kun pelejä kertyi koronan häiritsemillä kausilla vain 80 kappaletta. Viime kaudella ottelumäärä tuplaantui ja kiekollinen puolustaja kiitti vastuusta. Pisteitä syntyi viime kauden 80 otteluun 51 kappaletta ja kanadalainen löi näytöt pöytään uutta jatkosopimusta varten.

Dobsonin sopimuksen myötä Islandersin puolustuksen kärkiparit on kiinnitetty 18 miljoonalla dollarilla seuraavaksi kolmeksi kaudeksi, mikä on erinomaista työtä GM Lou Lamoriellolta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL