Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Detroit Red Wingsin varaama itävaltalainen nimeää kehityskohteensa – ”Minun on tultava vahvemmaksi ja nopeammaksi”

Rögle BK juhlii CHL:n mestaruutta
AOP

Tämän vuoden NHL-draftissa Detroit Red Wingsiin varattuun Marco Kasperiin kohdistuu suuret odotukset. 18-vuotias itävaltalainen edustaa tällä hetkellä Elitserienissä pelaavaa Rögle BK:ta, mutta unelma rapakon takana pelaamisesta on vahvasti keskushyökkääjän mielessä.

Detroit Red Wingsin tämän vuoden varaus Marco Kasper jätti kotimaansa Itävallan 16-vuotiaana taakseen ja siirtyi pelaamaan Ruotsin liigan Rögle BK:n joukkueeseen. Nuorukainen kertoo nyt, että päätös kovempaan sarjaan siirtymisestä ei syntynyt helposti, mutta se ei ole kaduttanut.

– Päätös lähteä kotoani ja perheeni luota ei syntynyt helposti. Mutta lähteminen oli oikea valinta, koska pääsin pelaamaan kovempaan sarjaan, jossa pelaa parempia pelaajia. Juuri sen takia minä lähdin. Kasper toteaa, että kotijoukot ovat seisseet hänen päätöksensä takana ja tukevat häntä edelleen tarvittaessa.

– Perheeni on ollut todella kannustava. He ovat aina auttaneet minua. Voin soittaa heille mihin aikaan päivästä tahansa ja he ovat aina valmiita kuuntelemaan.

Kasperin pistetehtailu viime kaudella oli suhteellisen vaatimatonta, kun 46 otteluun syntyi 7 maalia ja neljä maalisyöttöä. Nuorukainen kuitenkin osoitti pysyvänsä vauhdissa mukana ja täytti oman tonttinsa mallikkaasti.

Kasper osallistui viime kuussa Detroitin järjestämälle NHL-kehitysleirille, jossa nuoret pelaajat tutustuvat seuran toimintatapoihin. Hyökkääjä myöntää pelaamisen Pohjois-Amerikassa kiinnostavan. Hän kertoo kuitenkin missä riittää vielä kehitettävää ennen ison unelman toteutumista.

– Haluan hioa pelini yksityiskohtia. Minun on myös tultava vahvemmaksi ja nopeammaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat