Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n varaustilaisuuden alku oli yllätyksiä täynnä! – Tässä kymmenen kärkivarausta

Juraj Slafkovsky varattiin ykkösenä NHL:n varaustilaisuudessa.
AOP

NHL:n varaustilaisuus käynnistyi torstain ja perjantain välisenä yönä Montrealissa. Montreal Canadiens varasi ykkösenä, New Jersey Devils toisena ja Arizona Coyotes kolmantena. Varaustilaisuuden suurin yllätys nähtiin heti alussa, kun ensimmäinen kanadalainen pelaaja varattiin vasta neljännellä vuorolla.

NHL:n vuosittainen varaustilaisuus lähti käyntiin todella suurella yllätyksellä, kun Montreal Canadiens varasi ensimmäisenä Juraj Slafkovskyn. Slovakialaisesta laitahyökkääjästä tuli ensimmäinen slovakialainen pelaaja, joka on varattu NHL:n ensimmäisenä. Slafkovsky oli arvioissa viimeisten viikkojen aikana varma TOP-2 varaus, mutta Canadiens varaus oli siitä huolimatta iso yllätys.

Toisena varaustilaisuudessa varasi New Jersey Devils. Devils varasi myös suureksi yllätykseksi slovakialaisen huippupuolustaja Simon Nemecin. Tämä tarkoitti sitä, että varaustilaisuuden kaksi ensimmäistä pelaajaa olivat molemmat Slovakiasta.

Kolmosvarauksena nähtiin Arizona Coyotesin varaus. Coyotes poimi Yhdysvaltain keskushyökkääjä Logan Cooleyn. Odotettu ykkösvaraus, Kanadan Shane Wright valui aina neljännelle vuorolle. Neljäntenä Seattle Kraken pääsi poimimaan huippulupaavan kanadalaisen.

Viidennellä vuorolla Philadelphia Flyers poimi joukkuetta jo lapsena kannattaneen Cutter Gauthierin. Jarmo Kekäläinen teki omalla kuudennella varausvuorollaan loistavan haun, kun Columbus Blue Jackets nappasi tshekkipuolustaja David Jiricekin riveihinsä. Seitsemännellä vuorolla Chicago Blackhawks varasi kanadalaispuolustaja Kevin Korchinskin, joka iski WHL:ssä 65 tehopistettä 67 peliin viime kaudella.

Kahdeksannella vuorolla Detroit Red Wings poimi riveihinsä Itävallan huippulapauksen Marco Kasperin Rögle BK:n riveistä SHL:stä. Keskushyökkääjä teki SHL:ssä viime kaudella 46 peliin 11 tehopistettä. Yhdeksäntenä Buffalo Sabres varasi Winnipeg Icea WHL:ssä edustaneen kanadalaissentteri Matthew Savoien ja kymmenentenä Anaheim Ducks poimi venäläispuolustaja Pavel Mintyukovin.

Suomalaisia ei varattu ensimmäisen kymmenen joukossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL