Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Los Angeles Kingsiltä odotetaan siirtoja! – Sveitsiläistähden sopimus vasta alkusoittoa

Los Angeles Kingsin pelaajat juhlivat maalia.
AOP

Menneellä kaudella paluun NHL:n pudotuspeleihin tehnyt Los Angeles Kings teki ensimmäisen merkittävän siirron tänä kesänä. Kings hankki riveihinsä lisää taitoa Kevin Fialan muodossa, joka vahvistaa merkittävästi ensi kauden joukkuetta ja parantaa Kingsin asemaa. Kingsin tulevaisuus on erittäin kirkas, sillä joukkueesta löytyy paljon hyviä tulevaisuuden kiekkoilijoita, jotka voivat murtautua joukkueeseen tai toimia kauppatavarana.

Los Angeles Kings eteni menneellä NHL-kaudella pudotuspeleihin ja haastoi ensimmäisellä kierroksella tiukasti Edmonton Oilersin. Lopulta Oilers oli seitsemässä pelissä parempi ja jatkoi matkaansa toiselle kierroksellä sekä lopulta aina NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin saakka.

Kingsille jäi paljon käteen menneestä kaudesta, jonka varaan rakentaa tulevaisuutta. Päävalmentaja Todd McLellan sai rakennettua todella hyvän pelisysteemin Kingsille, joka tuotti paikkoja, mutta tehokkuus uupui. Ensimmäinen tehokkuutta varmasti parantava hankinta oli sveitsiläishyökkääjä Kevin Fialan tulo joukkueeseen.

Fiala kirjoitti välittömästi seitsemän vuoden mittaisen ja äärimmäisen edullisen sopimuksen joukkueen kanssa. 26 vuotta täyttävä hyökkääjä tienaa sopimuksen aikana vain alle kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta, mikä on äärimmäisen hyvä raha joukkueen kannalta. Fialalla on suuri potentiaali olla reilun 70 pisteen hyökkääjä läpi sopimuksensa ajan.

Kingsin organisaatiossa kahdesta kärkikentästä löytyy nyt viisi erinomaista hyökkääjä. Kahteen kärkikenttään sopii keskushyökkääjät Anze Kopitar ja Philip Danault. Ennen Fialaa joukkueesta löytyi jo Adrian Kempe ja Victor Arvidsson, joten joukkueen kärki vahvistui entisestään. Kingsin kohdalla odotukset ovat nyt sellaiset, että joukkue olisi tekemässä lisää siirtoja, jotka vahvistavat joukkueen hyökkäystä.

Tällä hetkellä GM Rob Blakella on käytettävissään lähes 12 miljoonaa dollaria jatkosopimuksiin. Joukkueen täytyy tehdä jatkosopimukset hyökkääjistä ainakin Kempen ja Gabriel Vilardin, sekä puolustajista Michael Andersonin ja Sean Durzin kanssa. Jokainen pelaaja on rajoitetttu vapaa agentti, joten kaikki nauhat ovat Blaken käsissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL