Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aijai, nyt sattui – Venäläispuolustaja teloi rumasti Miro Heiskasen joukkuekaverin

Calgary Flamesin Nikita Zadorov taklaa Dallasin pelaajaa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Dallas Starsin ja Calgary Flamesin välisen ottelusarjan kuudennessa pelissä nähtiin ikävä tilanne. Flamesin venäläispuolustaja ajoi tylysti Starsin hyökkääjää keskialueella ja hyökkääjä joutui poistumaan pukukoppiin tilanteen jälkeen. Törkeästä taklauksesta ei tuomittu jäähyä.

Dallas Starsin ja Calgary Flamesin välinen kuudes ottelu NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on tarjonnut paljon viihdettä. Viihdettä ovat tarjonneet kahteen ensimmäiseen erään syntyneet viisi maalia, mutta ottelun toisessa erässä nousi todella mielenkiintoinen tilanne esille.

Flamesin isokokoinen venäläispuolustaja Nikita Zadorov ajoi keskialueella Starsin syvyyshyökkääjä Luke Glendeningiä suoraan päähän. Tilanteesta ei tuomittu jäähyä, mutta Glendening talutettiin pukukoppiin.

Starsin päävalmentaja Rick Bownessin mukaan hyökkääjä oli aivotärähdysprotokollassa tarkemmissa tutkimuksissa. Starsin ja Glendeningin onneksi hyökkääjä pystyi palamaan kolmanteen erään takaisin peliin.

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin Starsin 3-2 -johdosta. Ottelusarja on katkolla Flamesille. Miro Heiskanen ja Roope Hintz ovat iskeneet maalit Starsille ja Joel Kiviranta teki esityön Starsin kolmanteen maaliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL