Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Veteraanihyökkääjän puhe herätti uinuneen Maple Leafsin – ”Hän on loistava johtaja”

Jason Spezza on ollut hyödyllinen pelaaja Toronto Maple Leafsille.
AOP

NHL:ssä aina vuodesta 1967 asti ilman Stanley Cup -mestaruutta oleva Toronto Maple Leafs on tällä hetkellä voiton päässä toisesta kierroksesta. Maple Leafs voitti kotiyleisönsä edessä hallitsevan Stanley Cup -mestarin Tampa Bay Lightningin viidennessä osaottelussa. Maple Leafs johtaa sarjaa viiden ottelun jälkeen voitoin 3-2 ja sarja on katkolla Tampa Bayssa perjantaina.

Toronto Maple Leafs nukkui Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa ottelussa avauserän ja oli toiseen erään tultaessa kaksi maalia perässä. Ensimmäisellä erätauolla joukkueen veteraanihyökkääjä Jason Spezza oli ottanut ohjat omiin käsiinsä ja pitänyt herättelypuheen joukkueen edessä. Leafs paransi peliään merkittävästi toiseen erään ja nousi maalin päähän. Kolmannessa erässä Maple Leafs teki kolme maalia ja karkasi lopulta 4-3 -voittoon, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Spezzan puhe sai paljon kiitosta ja huomiota ottelun jälkeisissä kommenteissa. Kokenutta kanadalaissentteriä kehuivat kaikki joukkueen kärkihyökkääjät.

– Meidän avauserä oli heikko. Emme luistelleet tai tehneet töitä jäällä tarpeeksi. Spezza nousi ensimmäisellä erätauolla esiin ja kun hän jotain puhuu, niin kaikki kuuntelee. Hän on loistava johtaja. Hän tietää, mitä menestyminen vaatii, kommentoi joukkueensa 3-2 -johtomaalin tehnyt William Nylander.

Myös kapteeni John Tavares ja ykkössentteri Auston Matthews olivat vakuuttuneita Spezzan kaltaisen veteraanin puheista.

– Spezza keräsi porukan kasaan ja puhui eri asioista. Uskon, että sillä on suuri syy sille, miksi olimme toisesta erästä alkaen niin vahvoja, linjasi voittomaalin tehnyt Matthews.

Vuonna 1983 syntynyt Spezza oli Ottawa Senatorsin ykköskierroksen kakkosvaraus kesän 2001 NHL:n varaustilaisuudesta. Spezza on kertaalleen urallaan pelannut Stanley Cup -finaaleissa ja se tapahtui Senatorsin kanssa vuonna 2007, kun joukkue taipui Teemu Selänteen edustamalle Anaheim Ducksille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL