Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä merkittävä päivä! – Pitkä työsuhde tuli päätökseen

San Jose Sharksin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä syviin vesiin viimeisen kolmen kauden aikana ajautunut San Jose Sharks tekee muutoksia toimiston puolelle. Joukkueen pitkäaikainen GM Doug Wilson on jo jäänyt aiemmin tämän kauden aikana toiminnasta sivuun, mutta nyt se on varmistunut lopullisesti. Wilson on toiminut Sharksin palveluksissa yli 20 vuoden ajan niin pelaajana kuin toimihenkilönäkin.

San Jose Sharksin GM:nä viimeiset 19 vuotta toiminut Doug Wilson siirtyy lopullisesti sivuun organisaation ykkösmiehen paikalta. Sharksin apulaismanageri Joe Will jatkaa Wilsonin töitä tästä eteenpäin kuten on tämän kauden jo tähän asti aiemminkin tehnyt. Will toimii väliaikaisen GM:nä tittelillä.

62-vuotias Wilson jäi organisaation toiminnasta sivuun terveyshuolien takia marraskuussa.

– Terveyteni kanssa on tapahtunut loistavaa kehitystä viimeisten kuukausien aikana, mutta uskon, että organisaatiolle on parasta, että jättäydyn sivuun. Haluan hoitaa terveyteni kuntoon ja toipua mahdollisimman hyvin näistä vaivoista, kommentoi Wilson Mercurynews -sivustolle.

Wilsonin johdolla Sharks pelasi keväällä 2016 Stanley Cup -finaaleissa Pittsburgh Penguinsia vastaan, mutta taipui voitoin 4-2. Koko 2010-luvun Sharks oli yksi sarjan parhaista joukkueista, mutta ei onnistunut voittamaan Stanley Cupia. Tällä hetkellä Sharks on rakentamassa uutta tulemista, mutta nousua häiritsee muutama karmaiseva sopimus.

– Haluan kiittää Hasso Plattneria ja koko omistajaporukkaa siitä, että olemme saaneet mahtavan mahdollisuuden rakentaa tänne hienoa joukkuetta. Haluan myös kiittää kaikkia valmentajia, pelaajia, faneja ja muita henkilöitä organisaatiossa siitä, mitä olemme saaneet täällä aikaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL